România e pe net!

Noi românii care suntem urmaşii -dacilor- … „cei mai drepţi şi mai viteji dintre traci”; nu suntem şi cei mai inteligenţi dintre ei, dar sigur cei mai vicleni.

Povestea pe scurt:

Acum 2 săptămâni sau poate puţin mai mult … nişte copii (probabil) au trecut voioşi pe strada mea şi aşa voioşi cu erau au rupt 3 antene de Octavia din care una era RS + una de la un Passat. Bucuria a fost dimineţă când am văzut că au luat antena cu tot cu dracovenia aia de plastic care e lipită de plafon şi în care e un chip cu amplificator pentru radio şi telefon, în fine … ideea e că au luat-o şi gata. Văzând pocinogul am fost să văd cât costa un băţ de radio cu tot cu aia şi nu pentru că nu puteam asculta ci din simplu motiv că nu mi se părea estetic cum arată maşina fără antenă.

Surprize surprize la magazin unde am aflat că e 300 lei … imediat am zis: Dă-o în Doamne iarta-mă de antenă … dar prea târziu, mintea îmi fusese compromisă, trebuia să-mi iau o antenă.

În prostia mea am zis să butonez net-ul poate găsesc ceva mai ieftinache …şi am găsit un site unde diverşi care au maşini avariate vând piesele. Problema e că tipii nu că nu au nici o treabă cu internetu şi probabil nepoţii au postat anunţurile, ei au o problemă cu a înţelege limba română.

Băiat deştept fiind am sunat doar nu era să-i încurc cu un e-mail … şi am dat de unu căruia i-am explicat ce vreau şi el cică a înteles. Bucuros eram că o dădea cu 50 lei (fără taxe poştale). Până a trimis-o i-am tot explicat ce vreau eu, parcă prevedeam ceva.

Ce a făcut el? Păi a trimis-o, nu am primit o cutie goală, dar ce a trimis: o antenă scoasă cu forţa, iar eu ştiu asta pentru că încă mai avea urme de patent pe ea ca şi restul lucrurilor trimise. Omul a fost de bună credinţă, dar dacă nu-l ducea capul nu şi-a dat seama că trebuiau scoase cu fineţe …
Uite aşa am pierdut 75 de lei şi m-am lecuit de cumpărături pe net!

Curios sunt cum va trimite când cineva îi va cere un far … va fi anexată şi o bucată din bară?

Ăsta e un tip de vânzător român, mai sunt cei de dau ţepe … România e şi pe net!

One thought on “România e pe net!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *