Cine-i Împăratu` Împăraţilor!?

Răzbunare între clanuri prin intermediul instituţiilor statului!

Cine-şi mai aminteşte de Becali George, cum era el prezent seară de seară la OTV încercând să ne explice cum „se dă cel mai mare tun imobiliar”, iar ce face Popoviciu e penal?

Atunci a fost prima dată când numele `Popoviciu` a fost auzit de mare masă a oamenilor obişnuiţi.
Ciudat părea atunci că Becali era atât de bine documentat, chiar prezentând diverse hârtii, printre care şi titlul de proprietate pe acel teren al institutului.

Ce a urmat a fost simplu: Plângere la DNA împotriva lui Popoviciu! De ce? Nu pentru că îl durea sufletul pe Becali de terenurile statului, ci pentru ca Popoviciu nu a vrut să-l bage în afacere ca asociat.

Popoviciu reţinut!

Popoviciu eliberat, Becali reţinut!

Becali e la poliţie pentru declaraţii, dar când iese ce urmează?
O să fie agitaţie mare zic eu, mai ales că cei de se luptă sunt miliardari şi au oameni politici în spate: Becali se bucură de PSD prin Hrebenciuc, iar Popoviciu pe PD-L prin Băsescu.
Lupta e şi ea pe mai multe planuri … ajungându-se la partide şi servicii, şi lovituri la operaţii (fetele marinarului & 2 ş`un sfert).

Din toate clipurile de pe youtube cu Becali nu am mai găsit nimic important, toate dispărând în mod misterios, dar am găsit asta şi e chiar mişto:

Ca şi amănunt picant, atât Becali cât şi Popoviciu au acelaşi avocat!

One thought on “Cine-i Împăratu` Împăraţilor!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *