BOU(reanu) bălţii!

Zi de post negru … aşa că evit pe cât posibil site-urile cu scandaluri sau fufe dezbrăcate şi butonez google-ul de zor!

Peste site-ul cui credeţi că dau? Cristian Boureanu! Pentru cei ce la prima citire numele nu spune nimic … vă reamintesc cu dragă plăcere: este un băiat arogant … a fost membru PNL, dar care a fugit cu Stolojan în PLD şi după s-au lipit de PD-L; este cel ce era tot timpu` la RealitateaTV unde critica (PNL-ul şi PSD-ul) şi pupa (PD-L-ul şi pe Băsescu Traian); este cel ce a candidat la la sefia Consiliului Judetean Argeş şi nu a fost ales; este cel ce a candidat uninominal la Camera Deputatilor pe colegiul Piteşti şi iar nu a fost ales … dar nu pot uita cât de vocal era la tv!

Între timp a murit de multe ori! După cum ştiţi `moartea` la bugetari e de 3 feluri:
1. polotică – a bifat-o
2. mediatică – a bifat-o
3. economică – a bifat-o

Ca să vedeţi că a trecut în lumea celor drepţi, pe site-ul lui ultima actualizare a avut loc pe 10 decembrie 2008 … la puţin timp după alegeri, nu? Şi a zis atât: „Consider că desemnarea domnului Theodor Stolojan pentru funcţia de prim-ministru al României este cea mai bună soluţie pe care preşedintele Traian Băsescu putea să o adopte.”
Oare de ce n-a mai scris nimic după? Aaaa s-a modificat schimbarea şi e Boc Emil prim-ministru! Jenant!

A 3 a oară a murit de-a dreptu sublim … s-a îndatorat la banci cu aproape 6 milioane de euro. Deputatul spune că din banii respectivi şi-a cumpărat un apartament în New York şi mai multe hectare de teren în Bucureşti şi în Ilfov. Dacă unele dintre credite au scadenţa anul acesta, pentru altele, Boureanu are de plată până în 2038. D`aici!

Bun, trecând peste faptul că a putut să ia un credit nesimţit de mare cu salariul lui de bugetar (deputat – cam 4000 lei/lună cu perioadă determinată – 4 ani), când băncile pentru 50.000$ au nişte pretenţii supra-omeneşti … uite că el a putut şi a investit în imobiliare! Acum ce face cu a lui casa din NY? Dar cu terenurile de lângă Bucureşti? Iar ratele trebuie plătite …

Piţipoanca de era model şi a devenit a lui soaţă cât va mai sta cu el fiind acum falit? Din lac în puţ, iar Băsescu nu-l ajută …

Pare-mi-se că a fost cam BOUreanu că nici pe lista de euro-parlamentari nu e!

Nu e el, dar îmi place prea mult încât să n-o împărtăşesc!

9 thoughts on “BOU(reanu) bălţii!

 1. Este cel supranumit : „baiatului cu mucii pe freza ” . :)) , iar tu pui poza cu cel numit HumptyDumpty sau Chewbacca ..( la alegere).. sa evitam confuziile.

 2. da da imi amintesc de porecla lui :))

  ia sa-ti faci urgent un blog pentru ca stii lucruri interesante! 😀

  pai google mi l-a revelat pe Blaga desi cautam o poza cat mai ciudata cu Boureanu! 😀

 3. Se pare ca baietelul Boureanu este amic la Catarama cu Dinu Patriciu si s-a inteles foarte bine in trecut cu Crin Antonescu. Iti spun SIGUR ca va reveni in PNL. A avut de impartit multe cu Tari, dar cum Tari nu mai este…Este o veste care pe mine nu ma bucura deloc, dar asta e!

  Un Paste Fericit tuturor, liniste si credinta in suflet.

 4. Nu ma mai mira nimic … oricum panseluta Pelinel o sa plece cand o sa vada ca nu mai are bani de rate boureanul!

  Va fi un baiat cu muci in freza ca toti ceilalti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *