Update la Bancul lui Olteanu!

Update: Pentru că vizitatorii sunt cei care dau valoare blogului, eu le analizez dorinţele şi încerc să le îndeplinesc dacă-mi stă în putinţă, iar eu pot!

Deci, schimbăm poza din josul postării, asta deşi mie nu-mi place maimuţa cea nouă pentru că e cam scârboşenie, aşa că am lasat-o şi pe cea originală pentru a mai îndulci impactul. Ce-i drept scârboşenia seamănă mai bine cu Băsescu Traian!

Oldies but goldies!

Pe vremea când Bogdan Olteanu era preşedintele Camerei Deputaţilor, a spus la Radio3net, un banc cu substrat ofensator la adresa şefului statului.

„Vosganian, Tăriceanu şi Băsescu se întorc de la Consiliul European, şedinţă importantă, nu ştiu ce… Ajung acolo, la intrarea la Otopeni, la vamă. Dau de vameş… Primul intră Vosganian, în spatele lui – Tăriceanu, în spatele lui – Băsescu. Vosganian zice: «Domnule, am de declarat două blănuri de leopard». «O, nu se poate, domnule, vă bateţi joc de mine? E interzis, acquis-ul comunitar, legislaţie… N-aveţi cum să le aduceţi».
«Sunt şeful dumitale, găseşte dumneata o soluţie». Dă ăla telefon la şeful vămii … Dom’le, a venit Vosganian, aşa, aşa… Şeful vămii zice: «Domnule, dacă nu mai are nimic, lasă-l, dar spune-i să nu se mai repete». «Domnule, mai aveţi ceva?». Se uită în stânga, în dreapta: «Nu mai am nimic». «Bine, treceţi».

Tăriceanu… «Domnule, dvs?». «Am doi colţi de mamut». «A, inadmisibil, dom’le, e patrimoniu natural. Cum puteţi să faceţi aşa ceva? E interzis, e tot ce vreţi…». «Hai, găseşte o soluţie». Îl sună ăla pe şeful vămii: «Dom’le, acum a venit şeful lui Vosganian, Tăriceanu, zice că are doi colţi de mamut». «Spune-i să nu se mai repete şi, dacă nu mai are nimic altceva, îl laşi». Ăsta zice: «Domnule Tăriceanu, dacă nu mai aveţi nimic altceva…». Tăriceanu se uită în spate, în spate Băsescu. La care vameşul: «A, nu, nu, maimuţe nu!»”

0 thoughts on “Update la Bancul lui Olteanu!

 1. 1) e mai misto poza pe care o propune dan:D
  2) daca e vorba de bancuri: 3 bancuri scurte
  -Intrebare: Ce-ti inspira un tigan fara maini?
  Raspuns : Incredere… 😀
  -La biserică, preotul se întâlneşte cu un tânăr enoriaş: – Ce te aduce la biserică, Ioane? – Iaca, am venit să mă spovedesc. – Nu-i nevoie, ţi-am citit blogul !
  – 2 soti… El ii da chiloteii jos si zice:
  ” Dau 1 pupic la boschet!”.
  Dupa 7 nopti petrecute asa, ea ii spune intr-un final:
  ” Auzi bai… ori plantezi pinul, ori vand terenu! 😀

 2. O poza face cat o mie de cuvinte ;).., deci la cererea publicului trebuie sa o schimbi 😀
  cat despre note.. felicitari, dar vizitatorii cred ca au fost de bun simt si nu au comentat nimic, ca doar sunt persoane si cu note mai mari ca ale tale 😀 …
  PS. felicitari (pe bune) 🙂

 3. Ce sa mai.. esti un .. sufletist!..
  Dar ce-ai facut : ” ca cea” .. corecteaza repede pana nu vede d-nul profesor.. :))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *