Orange România anunţă iPhone 4

Orange România, cel mai mare ope­ra­tor de telefonie mobilă din ţara noastră, a anunţat că va aduce pe piaţa locală iPhone 4, cel mai nou telefon mo­bil prezentat de Apple săptămâna trecu­tă. Anunţul făcut de operator nu specifică niciun plan tarifar pentru noul iPhone şi nici o dată sigură la care ter­minalul va fi disponibil.

Aceia care vor să afle detalii despre momentul lansării se pot înscrie aici: Orange România

Anun­ţul vine înainte ca România să apară în calendarul oficial de lansare a iPhone-ului la nivel global şi înainte ca grupul France Telecom, care deţine Orange Ro­mânia, să facă vreun anunţ în acest sens.

14 thoughts on “Orange România anunţă iPhone 4

  1. Io credeam că Orange România anunţă numai scăderi de pensii şi salarii… 😉 🙂

  2. Momentan pana la lansarea lui nokia N8 asta e cam cel mai smecher telefon de pe piata globala si e normal sa-si faca si ei niste reclama in plus pe seama lui chit ca or sa il aduca peste o luna sau peste 3

  3. la orange se anunta nu un iphone ….. o mare afacere d pret, la ce pret o sa apara la oragne iti iei 3 noi in cutie de la oricine.
    telefonu poate multe da la pretu de la orange ti le faci cu mana ta =))

  4. m-am jucat si eu pe unu si e smecher tare.. majoritatea care au acum iphone o sa-l vanda sa-si ia asa ceva.. cam asa merg treburile tot timpu .. apple pe apple se da 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *