Ne învață Que stii oare? cum să facem SPAM cu rost!

Să lămurim `ab initio` un lucru: NU E SPAM, CI PROMOVARE!

Adică e ok să lași commentul ăsta pe niște sute de bloguri,  mai ales că are legătură cu postarea unde e lăsat, mie așa mi se pare.

În perioada cu pricina erau peste 200 de bloguri unde commentul era postat, acum mai sunt doat 75, deh!, mai șterge lumea sau vezi că poate au fost unii care au trecut-o pe nedrept la SPAM!!!1! IMPOSIBIL … niște proști, asta-i clar!

Amuzant e că nici nu-i singurul comment, mai avea unu, dar pe ăla l-am șters și nu mai știu cum era formulat ca să-l găsesc, dar știu că era ADC dixit revoltat cum de a putut ajunge așa ceva pe blogul lui, între timp și l-a șters și a făcut unul de arhitectură, dar poate-și amintește și mă ajută!

Blogosfera românească e încă tânără și nu știe să facă diferența între cele două, poate așa se explică de ce „Que stii oare?” e încă un blog de toată jena și nu unul apreciat la nivel național. Ce zic național, adică planetar, galactical și mai departe de atât.

Bine totuși că sunt unii filozofi cu Z care (atunci când nu stau cu multă carne-n gură) știu să creeze o comunitate de tineri intelectuali în jurul blogului. Bravos băiete!

Cea de patronează blogul, strumfita cu esarFĂ, avea pe vremuri la avatar o poză cu două gagici cu nurii pe afară … dar până la urmă fiecare pune ce vrea, ce așa mare filozofie, nu? Că toți intrau așteptând să dea peste o Curvette upgradată, iar nu mai contează, face parte tot din promovare, dar la punctul 2, după SPAM.

@ strumfita cu esarfa: De ce nu recunosti ca esti un spamer? De ce, de ce, ce?

N-ar strica nici dacă ai strânge eșarfa aia mai tare în jurul gâtului, poate așa mai prinzi niște culoare în obraji, zic!

Da, treaba e veche, dar ciorba reîncălzită e mai bună, altfel de ce se duc oamenii la restaurante?

Contextul și punctul de plecare!

8 thoughts on “Ne învață Que stii oare? cum să facem SPAM cu rost!

 1. Pagina 3 din 22 (de) rezultate (0,63 secunde)

  Google mai mintaste in ce priveste rezultatele, nu ca asta ar schimba ceva.

 2. ADC şi-a şters blogul, dar n-a dispărut, s-a transformat în anndryusha.wordpress.com 🙂
  Mi-o aduc aminte cu (ne)plăcere pe domnişoara care mă invita s-o trec în blogroll (din păcate am uitat exact formularea), de parcă eu n-am ce face în timpul meu liber…
  Chestia cu lesbianismul era ca să atragă fraierii pe blog, e o chestie la modă şi lumea trage la ea ca musca la…
  Am citit acu’ vreo lună că se mărită – cu un domn – probabil că nu mai intră fraierii aşa că nu mai are rost s-o facă pe dezinhibata.
  Cât despre comentariul prin care te invită să-i citeşti blogul şi s-o treci la blogroll, ce să mai zic?… Arată cam totul despre disperarea unora de a se auto-promova, deşi nu au absolut nimic de spus. Îi atrage, probabil, mirajul de a ajunge mari bloggări, de a avea nu ştiu cât trafic, de a sta acasă, în fotoliu şi a scrie articole care să-i umple de bani… doar e vremea lui Gog şi Magog, nu?

 3. Asta e ca ala Blogatu cica tot spammer care are banner de blog un fund cu semichiloti din genul: 500 wallpapere gratuite cu fetite pentru telefonul tau.
  Ultima data cand am verificat era asta cu sexul atrage sau si mai bine cica vinde. Asa ca poti sa ai o tona de cosuri cocoasa si 2 ochi certati ca atragi suficienta lume cu subiecte gen eu si cele trei prietene ale mele suntem lezbiene, azi va invat ce e sexul sau o noua poveste cu sex salbatic in care este eu ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *