Rapidul inovează!

Motto: „Suporterii noştri sunt oameni civilizaţi şi educaţi, cu care se pot discuta subiecte diverse. Ei pot oricând formula idei interesante despre multe alte lucruri, cum ar fi filosofie, religie ori istorie universală” – George Copos, patron Rapid

La insistenţele fanilor, conducerea din Grant e tentată să pună în practică un concept inedit de marketing.

Doar cu un magazin la stadion şi cu un site nu se face marketing! O idee care ştiu că în trecut a mai fost luată în calcul, dar niciodată concretizată, ar fi un parteneriat cu CFR-ul. Un spaţiu de măcar 3 metri pătraţi în toate gările din ţară sau măcar în cele din oraşele mai mari, de unde ai putea să faci rost de un suvenir cu echipa favorită ar face mult!

6 thoughts on “Rapidul inovează!

  1. filosofie, religie ori istorie universală – normal, tiganii sunt in toata Europa, iar Copos crede ca asta e Universul….
    N-ai scris nimic ca va devenit tata – Copos 😉

  2. nu ma pasioneaza decat Copos Patronul, nu nenea care face afaceri cu loteria si are copii la +50 ani! 😀

    bine ca Rapid are tigani, iar Lacatus si Dumitrescu sunt arieni puri! Hai Banele! :))

  3. Rapidu putea sa aiba si un suporter fanatic si ala sa umble din gara in gara sa ia suveniruri nu cred ca e asta problema. La cum joaca toate echipele noastre, mai ales Dinamo, Rapid si preanemaiauzita Steaua as vedea in gari chioscuri de suveniruri cu Avantul Chiajna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *