Cum să nu crezi în reclame?

Ceaiul îmbuteliat nu este benefic. Antioxidanţii promişi în reclame lipsesc cu desăvârşire. 20 de sticle echivalează cu o ceaşcă de ceai natural.

Cum să nu fie bun un lichid îmbuteliat și plin de zahăr? N-are cum, eu asta zic, plus că Antonio părea sănătos și viril.

Proști sunt ăia care nu cred și invidioși cei care scot așa zvonuri. Adică fa caldo sau fa freddo nu e real? Ce glumă proastă! Hahaha, mai rămâne să spune ca nici Efectul Axe nu pe bune și se descalifică toți oamenii ăștia de știință.

16 thoughts on “Cum să nu crezi în reclame?

 1. 😆

  mie imi plac la nebuniile etichetele de gen „100% natural” „fara conservanti/coloranti!” si in special „fara e-uri”

  dpdv legal, ar trebui sa fie interzis, nu?!

  sau daca nu scrie aditiv alimentar divrajealatanol-4 nu se pune.

 2. Sucurile naturale n-au mai mult de 4% suc de fructe, dar si restu e natural … apa, coloranti naturali, potentioatori de gusturi naturali, ca doar sunt din natura, iar daca nu-s, le fac in laborator si le dau drumu in natura! 😛

 3. Pentru cunostinta voastra, legat de sucurile din magazine. Chiar daca sa spunem, PRIN ABSURD, ca nu colcaie de chimicale, un suc NATURAL, FRESH trebuie baut in cateva minute dupa ce a fost stors (citricde, legume, nu conteaza). In contact cu aerul orice suc oxideaza si isi pierde destul de repede vitaminele!!! Iar un suc care are termen de valabilitate aproape 1 AN!!! Mai e cazul sa mai zic ceva?

 4. bre’ sucul nu se oxideaza, vitaminele se dizolva cand intra in contact cu lumina….

  cat despre valabilitate,
  -> http://en.wikipedia.org/wiki/Pasteurization

  acuma, idea e ca nimeni nu o sa stoarca o portocala sa ti-o bage tie la cutie, prea scump procesul si putin profitabil.(bine, e variabil. depinzand de tara unde iti permiti sa dai 5 euro pe 1L de suc de portocale atunci da)

  sucurile alea la cutie nu sunt altceva decat apa, colorant, zahar si vitamina c adaugata industrial, la o adica valabilitatea e chiar relativa….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *