Prostia, nesimțirea și mârlănia se plătesc!

Prea sunt românii cei mai isteți, cei mai ironici și care aruncă vorbe ca să-i înțepe pe ceilalți.

Nimeni nu-și asumă nimic. A fost o glumă, o ironie, am făcut o aroganță și-s un pamfletar! Poftim!? Ce-s prostiile ăstea? Mai grav e că ceilalți râd și acceptă, dar oare dacă ei erau cei vizați, ar mai fi râs?

Prea multe întrebări, poftim un caz concret din fotbal:

A fost un meci bun pentru noi si pentru suporteri. Astazi a castigat echipa care a meritat. Am ratat lovitura de la 11 metri pentru ca nu am fost 100% concentrat. M-am accidentat, dar asa mi se intampla de fiecare data cand jucam cu Al Nasr. Fundasul de pe partea stanga imi face mereu probleme. Cred ca are ceva cu mine. Poate ca lui ii plac barbatii, nu femeile.

Mirel Rădoi

Hai că e amuzant și tipic fotbaliștilor. O mârlănie până la urmă, ce mare lucru? Hai să-i dea și celălalt un răspuns tot în genul ăsta și sunt chit!

Chiar merge făcut un talk show pe tema asta și o știre la jurnal cu prelungire a doua zi. Greșit! În lumea civilizată (iar asta nu înseamnă doar Europa de Vest și SUA, că n-or fi ei leagănul civilizației și moralității) se iau măsuri pentru o atitudine așa tembelă.

Radoi a fost dat în judecată și va fi judecat și de comisia de disciplină, scrie presa arabă.

Asta este raspunsul meu pentru el. Il voi face sa regrete ce a spus despre mine. M-a jignit!

Abdul Ghani de la Al Nassr

De suspendat va fi suspendat, dar și cu banii luați. Rădoi ar trebui sa știe foarte bine că nu poate să spună așa lucruri doar pentru că i se pare lui amuzant și inteligent, că nu e. El a fost ăla gay!

Ce mi-ar plăcea să devină o obișnuiță și la noi practica asta. Așa poate devin toți mai responsabili și … civilizați.

4 thoughts on “Prostia, nesimțirea și mârlănia se plătesc!

 1. Corect. Rasismul este combatut in fotbal, de ce sa nu fie combatute si iesiri din astea despre orientare sexuala, chiar daca sunt spuse cu sarcasm si „in spirit de gluma” ? La cat de mult se faulteza in sportul asta numit fotbal, ar trebui ca aproape toti fotbalistilor „sa le placa barbatii” 😆

 2. Pacat ca nu le-a placut scoala cand trebuia. Lasa ca nici rasismul nu e eradicat din fotbal, dar nimic nu-i mai penibil decat sa doresti sa umilesti pe cineva doar pentru ca … e mai bun ca tine. Si nici macar n-o faci barbateste printr-o injuratura directa, nu, o faci ca un las printr-o gluma sau o ironie … ca deh! romanii nu se simt bine daca nu se cred mai destepti decat toti ceilalti.

 3. „Poate ca lui ii plac barbatii, nu femeile.”

  „M-a jignit!”

  doi homofobi cretini

  „Rasismul este combatut in fotbal”

  da, atunci cand negrul ala transferat ieftin alearga tot terenul si baga multe goluri spre exemplu.

 4. pai l-a jignit. eu daca zic ca tu esti o femeie tu trebuie sa accepti doar pentru a fi politically correct fata de femei? plus e vorba de felul in care a zis-o, adica jignitor.

  esti un papagal! e jignitor sau nu pentru ca si papagalii sunt fiintele lui Dumnezeu si e ok? :))

  naspa cand negru nu da gol. sa vezi cum tipa atunci galeria. cel mai tare mi se pare bannerul ala cu „Ariel pentru Banel!” :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *