Google +1 Button

The idea is that you’ll be able to click on the button to designate things you like, and people in your Google „social circle” (think Gmail and „My Contacts” lists) can see it.

The „plus one” button mimics the general idea of Facebook „Like” button.

4 thoughts on “Google +1 Button

 1. In spatele acestei miscari se afla si un pic de disperare.

  Pe principalele piete in crestere, China si Rusia, sunt la putere Baidu si Yandex, iar pe cele deja dezvoltate lumea incepe sa se mute de pe motoarele de cautare clasice pe facebook si twitter.

  Adica, in loc sa caut pe google, yahoo sau bing si sa-mi returneze toate rahaturile, mai bine intreb pe twitter si primesc un feedback rezultat din experienta, nu din SEO.

  Deci e logic sa incerce sa-si transforme motorul de cautare in ceva mai uman, cu +1 si like-uri, numa’ ca este ceva fortat.

 2. Pai sa stii ca asa e mai usor. Daca vreau sa caut un service pt laptop-uri, primele 4 cautari sunt reclame, dupa 3 site-uri care dau sfaturi si cu putin noroc gasesti pe prima pagina site-ul unei firme din orasul unde doresti.

  Sa stii ca de multe ori am intrebat chestii pe Twitter sau Facebook, dar nu cred ca a ajuns sa fie „o moda” si utilizat de f multi, deci miscarea lor nu poate fi decat o chestie de prevenire decat de tratare.

 3. Nu, deloc. Dar e ca si cum ai intreba pe YM! printr-un mass o chestie. In mod firesc cei care iti vor recomanda ceva o vor face pentru ca stiu/au incercat, nu spamul si SEO-ul de pe Google. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *