Ipocrizie marca USA

Miliardarul american Donald Trump, care speră la susţinerea din partea Partidului Republican pentru candidatura la funcţia de preşedinte, este un critic acerb al actualei administraţii de la Casa Albă.

De asemenea, miliardarul a acuzat puternic China pentru faptul că fabricile sale „fură” locurile de muncă ale americanilor, declarând că „problema cu ţara noastră este că nu mai fabricăm nimic”.

Trump a reluat acest tip de discurs şi miercuri într-o vizită în New Hampshire … „China jefuieşte această ţară!”

Ceea ce a uitat însă să spună, fapt observat și de ABC News, este că cu greu se găsesc produse sub marca „Donald Trump” care să fie produse în SUA, cele mai multe având ştampila Made in China.

7 thoughts on “Ipocrizie marca USA

 1. Multe companii mari din diverse tari apeleaza la China pentru ca au mana de lucru ieftina. Dar cand aud de produse chinezesti- Piei drace!. ma lasi! imi este scarba de asemenea oameni. Sau de fapt acum America ii cauta nod in papura Chinei…si ii declara razboi comercial.

  De fapt buba este ca America se simte amenintata pt ca China se zice ca ar construi o racheta intercontinentala mai speciala. Si de cand au fost si depasiti economic, ii cam ustura…Acum nu mult timp stiu ca americanii erau interesati de o alinata cu China. Probabil nu le-a mers cu negocierile si acum vor sa declare razboi. Numai daca ar putea. Inca nu au gasit un pretext destul de puternic. Dar nu-i nimic- fabrica ei unul, ca doar sunt experti in asa ceva1

 2. hehehe, ingredientele principale pentru fabricarea esentelor.. exemplu parfuri sau bauturi, sunt fabricate in china.

  faptul ca nu scrie pe produs unde e fabricat, nu justifica cum ca nu ar fi de acolo.

  cred ca nu exista lucru in lumea asta la ora actuala care sa nu aiba ceva din china

 3. Uite de ce China este, cred eu, cea mai puternica economie a lumii. Ca sa nu uitam ca americanii le sunt datori cu niste miliarde chinezilor. 🙂

 4. Are o aura falsa. A dus in sant nu stiu cate afaceri. A falimentat de n ori si acum se joaca pe banii altora de cred ca o fi o mare scula. Daca era, nu mai era depasit in topul Forbes de toti „amaratii:.

 5. De asta si e un magician, oricate afaceri a dat de gard inca mai poate sa convinga ca e cineva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *