Camere video la bacalaureat … where’s your God now? Muhahaha!

Primo: Poate cea mai pertinanță opinie despre BAC-ul românesc … între festin şi fentă …

Secundo: Fiecare şcoală desemnată centru de examen în sesiunea iunie-iulie 2011 trebuie să doteze sălile de examinare şi spaţiile unde îşi desfăşoară activitatea comisia de Bacalaureat cu camere de supraveghere.

Cele mai multe Inspectorate Școlare Județene au încheiat pentru acest an un protocol de colaborare cu Direcţia Generală Anticorupţie pentru a asigura corectitudinea examenului de bacalaureat şi prevenirea unor eventuale fraude în cadrul acestuia.

Terto: Poftim un  preview a celor ce vor urma. KILL IT WITH FIRE!!

11 thoughts on “Camere video la bacalaureat … where’s your God now? Muhahaha!

 1. se ia un blitz
  se baga blitzu in camera de luat vederea si flash
  camera de luat vederea se defecteste
  ?????
  10 la bac!
  prof it

 2. Nu cred. Nu-s atatea momente suprinse de camera de filmat in care unu face poze si n-are nici pe dracu? Pe covorul rosu fac aia blitz-uri in draci si camerele continua sa filmeze.

  ps. Nu uita, profesorii supraveghetori raman in clasa.

 3. Eu zic sa cheme si mascatii in caz ca vreun nenorocit incearca sa miste… „La pamant! Lepădătură ce esti!”. Mai bine tac. Ridicol.

 4. astea sunt mai mult pentru profesori decat pentru elevi.. adica sunt sigur ca pot copia ceva. nimic nu e imposibil..mai ales in fata unei camere web(d.astea avem noi)..

 5. Nu profesorii dau examenul de bacalaureat si nu ei copiaza, deci clar nu-s pentru ei.

  Ciudat ca esti atat de sigur, sa ma anunti daca ti-a si iesit, desi nu cred. Apropos, cunosti riscurile, nu? Cei ce sunt prinsi copiind la bacalaureat nu vor mai putea sa dea doua sesiuni examenul. Adica abia la anu in sesiunea din toamna vei mai da bac-ul si la toate probele, nu doar la cea unde ai fost prins. Merita riscul?

  Corect, nimic nu-i imposibil, dar e al dracu de greu acum. Si camere pe langa profesorii supraveghetori …

 6. Depinde de pozitia fata de camere. Daca e in asa fel incat sa acoperi cu o parte a restului corpului ce faci cu mana stanga de la incheietura pana in varful degetelor… copiezi usor.

  Si apoi… camerele au mai mult rol de a speria. Nimeni n-o sa fie cu adevarat atent la ceea ce „prinde” ochiul lor.

 7. Dar si profesorii au ochii lor si nu pot fi ingaduitori sau sa se uite pe geam din moment ce bog brother se uita la ei. 😀

 8. Si cand te gandesti cate stupiditate in finalitatea acesui masuri imbecile..

  Cum isi poate permite un grup de idioti sa aibe pretentia unui bac ”curat” atata timp cat sitemul de invatamant are probleme grave cu care se confrunta de la an la an? In loc sa-si investeasca energiile si banii in dezvoltarea invatamantului…pardon in ”repararea” invatamantului ei..ei fac risipa de fonduri pe tone de camere de supravegheat..CUM ITI PERMITI MOFTUL UNUI BAC CURAT ATATA TIMP CAT SISTEMUL E PRAF..

  Si-n plus de asta…ce am facut eu elevul de sunt tratat ca un infractor? In tara asta chiar nu are nimeni dreptul la nevinovatie? Trebuie sa fiu sub supravegheat de camere video…foarte tare frate..vigilenta maxima..

  Si legea..o modificam de azi pe maine…din cate stiam nu poti modifica nimic din ceea ce prevede constituitia decat cu cel putin un an inainte( de data asta a fost cu o saptamana inainte)

  In fine…sunt curios daca un bac corupt care oricum nu se poate dovedi ii va afecta mai putin decat un nivel de promovabilitate cu mult mai mic fata de cel din anul precedent..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *