Limitless (2011)

Inspirat din romanul „The Dark Fields” al autorului Alan Glynn, filmul Limitless îl are în centrul acțiunii pe tânărul și ratatul scriitor Eddie Morra, care se confruntă cu o acută lipsă de inspirație.

Atunci când fostul cumnat îi oferă spre testare un un drog sintetic, NZT, care îi permite să folosească întregul potențial al creierului său, Eddie se transformă într-o versiune perfectă a lui însuși, devenind mai rapid, mai carismatic, mai intuitiv și mai inteligent. Amintindu-și tot ceea ce a citit, a văzut sau a auzit vreodată, învățând orice limbă străină într-o singură zi și rezolvând orice ecuație complicata, Eddie ajunge repede expert al speculaţiilor financiare şi îi atrage astfel atenţia lui Carl Van Loon (Robert De Niro), unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri.

Numai că substanța sintetică are efecte adverse severe, iar rezerva se tot micșorează pe zi ce trece și lucrurile atât de mult se complică încât ar fi păcat să nu vedeți filmul. Iar finalul este …

6 thoughts on “Limitless (2011)

  1. Tre sa se schimbe ceva, ne apropiem vertiginos de momentul in care totul va fi maximal de cacat si nu s-ar putea face nimic mai prost, sau poate chiar momentul ala a sosit de cand au scos Sucker Punch. De atunci incolo nu se poate decat mai bine.

  2. Asta-i viata. De la an la an mai praf. Azi am vazut Iron Doors (2010) care e plin de premii si o dezamagire crunta. House of 9 (sau ceva in genu) ce a aparut acum enșpe ani e cu 10 clase peste. Ne multumim cu ce avem!

  3. limitless e un film foarte bun .. nu va mai luati dupa rezumate si etc .. mi s-a parut genial.
    si sucker punch e unu din cele mai reusite filme din 2011 😉

  4. pai l-am vazut si mi-a placut, d-asta il si recomand. vezi Blitz (2011), ca te stiu o pasionata de filme britanice violente. e asa s-asa, dar e de vazut ca rau nu face.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *