Prey and rest safe!

Prey lets you keep track of your phone or laptop at all times, and will help you find it if it ever gets lost or stolen. It’s lightweight, open source software, and free for anyone to use. And it just works.

Cine vrea să-l încerce că eu nu prea am curaj!? 😀

10 thoughts on “Prey and rest safe!

  1. Mişto programul! Nu mai trebuie decât să-i dai pinul de la card şi cheile de la maşină şi poate trăi cu succes în locul tău… =))

  2. io am inteles ca tu pui chestia asta instalata in pc, dupaia pe telefon si din pc poti stii unde e telefonul, din telefon pc-ul.

    not bad.

  3. da, dar si in cazul in care ti se fura laptop-ul, poti sa-l accesezi, chiar sa stii ce se umbla pe el, poti sa porneti web-ul si primesti o poza cu ala care umbla la el, deci stii cine ti l-a furat si te duci direct la politie. plus se conecteaza automat la wirelles si trimite coordonatele gsp. in sine ideea este f misto si un program in genul asta au si cei de la apple doar ca pe bani.

    eu ma gandesc, dar oare cine poate accesa ce-i in pc-ul meu? cum pot eu accesa tot cand mi se fura, oare nu se uita un nene la mine sau sa imi cotrobaie prin el fara sa stiu?

  4. @ghg : era o retorica catre una, mariana, o blonda de viseaza masoni la greu.

    @ionut : asta demonstreaza ca anumite lucruri nu isi au locul pe piata comerciala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *