Marcel „Traian” Pavel

Marcel Pavel s-a apărat de acuzația că ar fi uitat imnul național la meciul România – Franța de marți seara, spunând că versurile ce urmau să fie intonate au fost stabilite cu Federația Română de Fotbal. În plus, a completat spunând că dacă ar fi rostit versul cu „Traian”, ar fi fost interpretat politic.

Cum!!!!??

Trist că există persoane care nu ştiu diferenţa dintre Împăratul Traian şi Preşedintele Traian Băsescu. Ce notă a luat la BAC Marcel Pavel?? Este incredibil cum unii nu mai au respect nici măcar pentru Imnul de Stat!!!!

Elena Băsescu

Dacă Elena Băsescu ajunge să râdă de tine și să te „urecheze”, chiar este grav. Totuși, cât de prostovan să fii să găsești o așa scuză? Păi atât de prostovan:

Marcel Pavel a susţinut examenul de bacalaureat la vârsta de 46 de ani. La Română scris a obţinut nota 5,65, iar la matematică, 6,60. Iar la probele la alegere, 7,90 la Biologie vegetală şi animală şi 9,50 la Geografia României.

17 thoughts on “Marcel „Traian” Pavel

 1. Daca vrei parerea mea, cu toate ca nu il suport pe Basescu, gestul lui Marcel Pavel este amendabil,indiferent a cui a fost initiativa. Nu se poate sa nu rostesti un nume doar pentru ca, conjunctural, el este si cel al presedintelui actual. Cat despre buzuka Elena Basescu mai bine ar tacea.

 2. Eu nu-l condamn. Imi este atat de sila de numele Traian incat probabil as fi procedat la fel. Si cine a fost Traian asta de-l ridicam noi in slavi? Dusmanul stramosilor nostri, care a venit si a ucis copii si femei si infinal vai domne au copulat romanii cu femeile dace si a iesit poporul roman!

  Istoria care ne este predata in scoli si ne este implantata in mintile necoapte este FALSA! Ca si multe alte lucruri pe care le invatam in scoli! Romanii au invadat Dacia dintr-un motiv ascuns. Vaticanul stie adevarul! SI chiar si cativa oameni din Romania! Si-si rad in barbi de restul romanilor, pe care ii considera, citez: „turme de oi” „turme de animale” „paraziti” „plebea” (cuvantul asta chiar mai este la moda!)

 3. Este evident că romanii au atacat Dacia pentru uraniul aflat în munţii Transilvaniei. Centralele pe cărbune nu mai făceau faţă la consumul de energie de la Roma şi se impunea de urgenţă construirea uneia atomo-electrice pe Dunăre.

 4. Dragii mei, cand trimisi ai Vaticanului si oameni de stiinta americani faceau prospectiuni deasupra Bucegilor voi visati la cai breji pe pereti.

  De unde stiu? Din surse 100% sigure. Sa spunem ca am tinut in mana hartia prin care se cerea permisiunea armatei romane de a survola zona (bineinteles in insotiti si de cativa romani alesi, care stiu adevarul).

  Drept recompensa statului roman i s-a permit sa microfilmeze vechi foarte vechi aflate in posesia Vaticanului. Asta se intampla in 1996! Razi tu razi, Criticule, dar stii tu…cine rade la urma…..

 5. Asa asa, dar aveti o placere nebuna de a o necaji pe saraca fata. Si mai mult, vreti sa o faceti sa para nebuna pentru ca ea crede altceva decat voi si decat cei mai multi oameni normali, dar hei!, e dreptul ei! 😛

 6. @Ionuţ, dacă aş crede că-i nebună, crezi că mi-aş mai pierde timpul cu comentariile ei?
  Pe de altă parte, îmi place ce crezi tu despre ea când zici: „vreti sa o faceti sa para nebuna pentru ca ea crede altceva decat voi si decat cei mai multi oameni normali”. :))

 7. Imnul României nu este cel potrivit, deoarece ridică în slăvi pe unul dintre cei mai mari cotropitori şi jefuitori ai Daciei – Împăratul Traian.A omorât, a distrus, a jefuit în această ţară fără scrupule.Gloria Romei stătea pe aurul jefuit din Dacia. Acest împărat s-a căţărat în imnul naţional printr-un fals istoric care s-a tot repetat sute de ani, cum că noi provenim din daci şi din romani. Nu! Noi provenim din traco-geto-daci şi actuala limbă română nu provine din latina, ci din fosta limbă traco-geto-dacă. Cele mai adevărate dovezi în acest sens se află în cartea De bello dacico, scrisă de însuşi Traian la vremea respectivă.

  Aşa că până la urmă Pavel a cântat bine, chiar dacă imnul este greşit şi ne-a făcut dreptate scoţând din imn pe împăratul cotropitor, căci cotropitorul de altădată nu poate fi niciodată fala noastră naţională:,,Şi că-n a noastre piepturi păstrăm cu fală-un nume
  triumfător în lupte, un nume de Traian!” De ce e Traian fala noastră? Că ne-a jefuit de tot ce a găsit în Dacia?
  Vedeţi, Pavel cânta bine, iar imnul nu. Înainte de a-l amenda pe acest cântăreţ de valoare, ar trebui să se judece totuşi despre ce cântăm în imnul nostru naţional? Cu respect Pirtea Maria.

 8. Deci tu zici ca limba romana nu e de origine latina? Te rog frumos, nu ne insulta inteligenta si nu nega evidenta. In rest, inteleg punctul tau de vedere!

 9. @ Ionute imi place attat de mult cans spui ca nu ma aseman cu cei mai multi oamnei normali! Este cel mai potrivit lucru pe care sa-l spui despre mine.
  Pt ac desi societatea a vrut sa ne invete sa normalitatea este dictata de majoritate, te asigur ca nu este asa!
  Tocmai de aceea acest cuvant manipulator NORMALITATE, nu si-a gasit nicioadat o definitrie exacta, pentru a putea defini ceva care sa se poata modifica intr-o mie de forme si mai mult

  definitia acestui cuvant este: stare normala, caracterul a ceea ce este normal

  ori o defintie justa si exacta ar fi: reguli de conduita, concepte, idei, urmate de cea mai mare parte a populatiilor, fara ca acestea din urma sa-si puna vreodata intrebarea „de ce normalitatea este dictata de spiritul de turma”?

  niciodata nu am vrut sa fiu normala 🙂

 10. @pirtea : limba daca e albaneza veche.

  noi la ora actuala vorbim un amestec de latina, franceza, germana, maghiara, slava si neologisme din engleza.

  @mariana : gata bai cu conspiratiile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *