Facebook pe urmele Myspace

This month  Facebook will launch a music platform… that by next year will reach 1 billion users… Music is about to get even more social.

Cui sună cunoscut? A fost Hi5, a fost Myspace, a fost și Facebook, iar acum totul este Google+. Aștept ziua de mâine!

The Evolution of Music – Statistics

7 thoughts on “Facebook pe urmele Myspace

 1. E greu de crezut ca Facebook va ajunga pe urmele Myspace. Se vede ca misca. Daca Google+ a venit cu ceva nou, imediat a bagat si Facebook.

  In schimb, Myspace nu a venit cu nimic nou, nici macar nu a incercat sa copieze ce aducea Facebook, au preferat sa moara, asa cum fac cei de la Yahoo.

  Facebook va ramane pentru mult timp cel mai polular, iar Google+ putin mai profi.

  Facebook va avea cu adevarat probleme daca cei de la Google+ vor permite utilizatorilor sa-si puna reclama Adsense pe pagina proprie si sa castige bani de pe urma contului de G+.

 2. Azi mi-am facut cont pe Google+ si l-am tinut cam 5 min. Nu stiu de ce, dar l-am sters. Aaa, nu aveam decat 3 prieteni si nu-i vedeam rostul. Intr-un fel ai dreptate, e ceva mai profi si nu atat de colorat. Adica nu e o tiganie ca pe fb unde ai o gramada de notificari si jocuri si invitatii si naiba sa le ia, dar mai mult ca sigur vor aparea in timp si acolo.

  Urmatorul pas firesc asta ar fi, sa castigi 2 – 3 euro pe luna din reclama de pe pagina ta. Cand mi-am sters contu de pe Google+ chiar te anunta ca nu mai poti folosi serviciile lor gen adsens, gmail & co.

  In fine, eu o sa raman pe Facebook pt moment. Parca prea vrea sa fie Google in toti si in toate!

 3. Folosesc Facebook pentru a gasi fosti colegi sau prieteni. E chestia pe care o face cel mai bine. Si mai am doua pagini de Facebook care isi fac update automat.

  Google+ il folosesc sa partajez pozele doar cu prietenii si rudele apropiate si pentru informatii tehnice (internet, telefoane etc)

  Impreuna le folosesc maxim o ora/zi.

  In schimb, Twitter mi se pare de departe cel mai misto. Informatii la secunda, mult mai amuzant, conturi interesante, mult mai putine campanii tampite si faptul ca pot sa stau departe de conturile de firma.

 4. @ionut : cam niciuna, google duce chiar lipsa de multe chestii

  unrelated : araboaica numai are blog? aia cu nefersetty? babybulu, tralalalala?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *