Gigi Becali: „Până la vară voi aduce un alt Dumnezeu!”

Gigi Becali a fost extrem de nervos după ce Steaua a pierdut împotriva olandezilor de la Twente. În opinia patronului stelist, principala vină pentru eşec nu o poartă Tătăruşanu sau Dănănae, cum eronat au scris câteva ziare, ci însuşi Dumnezeu.

„Gata, m-am săturat!”, a răbufnit Becali. „Meciul ăsta a fost pierdut pe mâna lui Dumnezeu, care a fost ca şi inexistent pe teren. Păi eu de aia am ajutat sinistraţii din Vrancea? Nu ca să mă ajute Dumnezeu în meciul cu Twente? Iar El nimic! Am fost tratat ca ultimul prost. Păi eu sunt Gigi Becali, nu-i permit nimănui să se poarte aşa cu mine.”

Încă de azi, Dumnezeu a fost trecut de Becali pe lista de transferuri: „Îl dau la prima ofertă, nu mă interesează suma, vreau doar să scap de El. Am vorbit deja cu Argăseală, a zis că ştie el nişte divinităţi libere de contract, care ar fi dispuse să dea probe de joc la Steaua.”

sursa: Times New Roman

8 thoughts on “Gigi Becali: „Până la vară voi aduce un alt Dumnezeu!”

  1. S-au mai vazut cazuri. Poate ajunge in China sau prin tari arabe. Dar se spune ca de suparare, Gigi Becali a luat o ranga si a spart o troita. 😆

  2. Pai el a facut un bine asteptand un alt bine in schimb? Un bine il faci ca vrei, nu ca astepti altceva la schimb. De-ia nu i-a ajutat Dumnezeu, ca el n-a inteles asta.
    Pai Iisus ne-a facut cel mai mare bine, si ce a primit in schimb? A fost el admirat, iubit de majoritatea? Nu prea cred.

    Si stii ca mai este si vorba aia: Dumnezeu iti da, da’ nu-ti baga si-n traista! Jucatorii au jucat meciul, nu Dumnezeu!

  3. Pai cum? De ce a facut el biserici si i-a scos pe aia din zapada, cumva ca nu aveam ce face? A facut asta sa-i dea Dumnezeu o victorie. Nu i-a dat, pac pac pac, alta divinitate pana la finalul sezonului. Il schimba ca pe antrenor. 😉

  4. S-au mai vazut cazuri. Poate ajunge in China sau prin tari arabe. Dar se spune ca de suparare, Gigi Becali a luat o ranga si a spart o troita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *