It’s just Photoshop

120405-patriarch-doctored-combo-9a_photoblog600

Russian Orthodox Church apologizes for photoshopping patriarch’s expensive watch.

7 thoughts on “It’s just Photoshop

 1. Oh really! Dragul meu, ceasul este cat se poate de REAL si de SCUMP! Nu te mai da dupa deget cu PREA-FERICITII, fariseii fariseilor.

  Uita-te mai bine la poza fara ceas, care se vrea „adevarata” si ai sa observi in luciul mesei imaginea ceasului de la mana. Pe-aia au uitat s-o stearga!

 2. Deci am si eu o nelamurire, in care religie vrei sa te regasesti tu spiritual?

  La protestanti de ce nu mergi, ca ei sunt in contra popimii.

 3. Am zis eu ca cea reala e cea fara ceas? Esti proasta sau te prefaci? Parca stiai engleza, citeste articolul din link. Multumesc!

 4. @ Freud: dragul meu, niciodata n-am fost o persoana religioasa. nu sunt adepta nici unei religii. a fi religios nu inseamna a fi credincios! nu poti sa pui neaparat egal intre religie si credinta. fiecare religie urmeaza niste dogme printre care mereu regasesc ciudatenii, pe cand credinta se poarta numai la interior, nu te lauzi neaparat cu ea, ci daca o ai o ai pt tine si atat!

  @ Ionut: aruncand in stg si dreapta cu invective nu dovedesti decat ca esti inferior. ce te-a deranjat mai tare? ca „prea-fericitii” sunt corupti in majoritatea lor si au ales drumul bisericii pentru averi, sau faptul ca ti s-a parut ca ti-am adus tie un afront, tu identificandu-te cu ortodoxismul (fiind un om al dogmelor, cica)? nu pe tine te-am judecat, tu esti tanar si inca ai timp sa te indrepti. poate pana la varsta prea-fericitului din poze tu (sper) vei fi iesit din laturile fatarniciei si vei intelege ce inseamna sa fi un om bun- in gereal un om care nu iubeste bunurile materiale. bunurile materiale te leaga de lumea materiala cu sufeltul si nu-ti aduc decat bucurie temporara. tu esti atat de prins de gadgeturi, de masini de bani si dorinti de a avea, incat nu poti evolua spiritual.

 5. @Mariana : deci in ce crezi tu?

  Eu din cate vad Ionut n-a scris vreun comentariu pe tema-n postare, oi fi eu chior? 😆

 6. Raphaelly April 7, 2012 9:58 PM # Edit
  Oh really! Dragul meu, ceasul este cat se poate de REAL si de SCUMP! Nu te mai da dupa deget cu PREA-FERICITII, fariseii fariseilor.

  AM ZIS EU CA NU ESTE? TI SE PARE CA EU ZIC CA E UN FALS? ESTI BATUTA IN CAP!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *