Online Christian Sex Shop

If God gave us bodies, what’s so sinful about lust? One former minister’s answer to that question became his own website, Love Garden, which sells dildos, condoms, and much more.

But Marc Angenent says he believed in the importance of lust even when he ministered at a Free Church in the Netherlands, where he preached in jeans and a sweater. Visiting congregants, he would openly ask, „Do you have a satisfying sex life?”

One married Catholic couple says they’ve been celibate for years, because they interpreted the 1968 Papal doctrine to mean sex is only for procreation. Helping these people is his true calling, says Angenent, even if he receives some hateful emails. But he insists that God hasn’t sent him any angry messages.

7 thoughts on “Online Christian Sex Shop

 1. Nenea asta incurca dragostea trupeasca cu POFTELE! Este o diferenta uriasa. Poftele trupesti duc la infidelitate si la relatii sexuale nenaturale (sex anal, in grup, masochism, sex ce implica defecattia si urinarea pe partener) deoarece instinctul animalic primeaza in fata dragostei si a ratiunii.

  Nu trebuie nici sa cadem in extrema cealalta si sa facem dragoste numai pt a procreea, pt ca in felul acesta totul ar decurge planificat iar lipsa spontaneitatii ar distruge o relatie dintre un barbat si o femeie.

  Dumnezeu ne-a dat corpuri pt ca acest corp este un tot unitar, si nu serveste numai pt a face sex. Dumnezeu ne-a dat organe sexuale pt a simti placerea si astfel a procreea, dar ne-a mai dat si un cap pe umeri, dotat cu constiinta, si cu dragoste, pentru a respecta partenerul care ne produce placere si pentru a-l cinsti si a-i fi fidel.

  Deci a nu se confunda poftele animalice „lust” , cu dragostea trupeasca imbinata cu dragoste spirituala.

 2. „Este o diferenta uriasa. Poftele trupesti duc la infidelitate si la relatii sexuale nenaturale (sex anal, in grup, masochism, sex ce implica defecattia si urinarea pe partener) ”

  Bine ca macar sugi. 😆 😀

 3. De unde stii tu toate relatiile astea sexuale nenaturale? Nici prin cap nu mi-ar fi trecut exemplele pe care le-ai dat tu. Nu ca n-as fi auzit, dar de le stii si pe ele le-ai dat exemplu, inseamna ca le stii in detaliu? 😉

 4. @Ionut: hai ma lasi! neprihanitule! daca le-am enumerat nu inseamna ca le practic, inseamna ca nu le consider normale. si da, am vazut asa ceva in filme (la care te-oi fi uitat si tu, neprihanitule), si mi-au intors stomacul pe dos numai uitandu-ma cateva min. si nu sunt nici voyeurista!

  @Freud: si cum ai ajuns tu la concluzia asta? numai pt ca am omis sa trec in lista? niciodata n-ai sa stii, te las sa te gandesti intens

 5. Daca nici macar aia…

  si da, am vazut asa ceva in filme

  😆

  In principiu porn-ul de la televizor e prostesc, cu multe bale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *