Ce ar fi spus Gigi dacă ar fi fost patron la Barcelona!

Să ne imaginam ce reacţii ar fi fost după eliminarea cu Chelsea! Ce ar fi păţit Guardiola, Messi, sau Pique…

„Ce tiki-taka? Guardiola va juca de acum doar 4-4-2, ţărăneşte!”
„Gata, de-acum nu mă mai îndoi eu la vrăjelile lui Guardiola! Ce 3-3-1-3? Ce e asta? N-am înţeles nimic. M-a sunat pe mine Şumudică înainte şi mi-a zis că trebuie să jucăm 4-4-2, că aşa i-a bătut el pe Chelsea la FIFA 2012. De acum gata cu tiki-taka, Guardiola va juca numai 4-4-2 ţărăneşte ca Ilie Stan! Preiau eu frâiele, nu se mai poate. Veţi vedea voi Barca cu Gigi Becali antrenor! Tocană îi facem pe toţi!”.

„Am sunat la pauză să-l scoată pe Messi, dar Guardiola cică să-l mai lăsăm, că poate îşi revine, că Barca fără Messi e ca Steaua fără Tatu… Ce să-şi revină? A ratat şi penalty! Nu nimereşti poarta de la 11 metri, ce pretenţii să mai ai, tată, că eşti fotbalist? El a distrus echipa, a pierdut toate mingile. A luat câteva Baloane de Aur, a dat câteva goluri, l-am chemat la Palat şi i-am dat câteva mii de euro şi acum şi-a luat-o în cap! De acum încolo pe bancă, tată!”.

„Chelsea s-a rugat de noi să o batem şi n-am fost în stare. La fel ca Gaz Metan. Am avut 20 de cornere în prima repriză, nici n-au atins mingea. I-am băgat cu fundu-n poartă, dar dacă Dumnezeu n-a vrut… Mi-au zis călugării de pe muntele Athos că trecuse şi Abramovici pe acolo…”

„Chiar dacă Real are şapte puncte avans, nu e nimic pierdut! Tot Barca va fi campioană. În Spania, premierea nu e corupţie şi îmi dau şi ăştia valiza înapoi, aşa că să te ţii, tată! Premiez toţi adversarii Realului!”

„Pique ne-a îngropat. I s-au înmuiat genunchii. Abia l-a atins Valdes şi el, gata, schimbare. Păi bă, Pique, dacă a supt Shakira toată seva din tine, cum să mai joci şi fotbal? Am pus oameni să-i urmărească şi mi-au zis că ea a venit pe la 5 dimineaţa de la concert, trotilată, pusă pe sex. Piftie l-a făcut p-ăsta. De-acum la echipa a doua cu Pique până îi vine mintea la cap. Nici dacă vine Shakira plângând la Capatos nu-l mai iert”.

sursa: Adevarul

One thought on “Ce ar fi spus Gigi dacă ar fi fost patron la Barcelona!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *