Dumnezeu a fost dat în judecată pentru luare de mită și înșelăciune

Deţinutul Pavel Mircea, care ispăşeşte la Timişoara o pedeapsă de 20 de ani pentru omor, l-a acuzat pe Dumnezeu de luare de mită şi înşelăciune. Omul i-a cerut lui Dumnezeu să-i înapoieze toţi banii pe care i-a cheltuit pe lumânări şi slujbe plătite la preoţi, pentru că nu au avut efect.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara au clasat dosarul în care Dumnezeu a fost dat în judecată, deoarece nu a fost găsită adresa Creatorului.

Potrivit rechizitoriului, Pavel Mircea, condamnat la 20 de ani de puşcărie pentru omor, l-a chemat în 2005 în instanţă pe Dumnezeu deoarece, contrar ‘contractului’ făcut la Botez, prin care Divinitatea trebuia să-l apere de toate cele rele, Dumnezeu nu s-a ţinut de cuvânt şi l-a lăsat pradă în calea satanei, care l-a împins la omor. Mai mult decât atât, deţinutul, în vârstă de 40 de ani, s-a constituit şi parte vătămată, acuzându-l pe Dumnezeu de luare de mită şi înşelăciune şi cerându-i Acestuia să-i înapoieze toţi banii pe care el i-a cheltuit pe lumânări şi slujbe plătite la preoţi care nu au avut nici un efect.

Soluţia pusă de anchetatori pe plângerea deţinutului a fost aceea de neîncepere a urmăririi penale sub motivaţia că Dumnezeu nu este o persoană reală şi nu are domiciliu. Poftim!?

Directorul Penitenciarului Timişoara, Ioan Băla, a declarat, pentru ROMPRES, că de-a lungul timpului au mai fost plângeri ciudate ale condamnaţilor, mai ales pentru a face şi ei scurte ‘plimbări’ prin oraş, până la Tribunal şi înapoi, dar cazul de faţă a atins ‘gradul de excelenţă’ în materie. Până se mai gândeşte pe cine să acţioneze în judecată, deţinutul Pavel Mircea mai are de ispăşit aproape jumătate din pedeapsă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *