Cum îți dai seama că un avocat e incompetent?

Neserioși sunt toți. Și profitori. Dar incompetenți sunt cei ce garantează „100%” un rezultat. Cand aud procetul, imi e clar că omul nu are nicio treabă cu dreptul. Probabil este și absolvent de Spiru Haret.

Azi, unul dintre avocatii lui Gigi Becali garanta că nu va primi un spor la contopirea celor 2 pedepse. A primit 6 luni. Tot 100% a garantat că vor fi recuperat banii, 1.7 mil euro, din cazul „Valiza”.

De nimic în viață nu poți fi 100% sigur (exceptând existența lui Dumnezeu), apoi de un verdict. De ce și-a mai schimbat echipa de avocați?

2 thoughts on “Cum îți dai seama că un avocat e incompetent?

  1. Buna ziua. Am un avocat care mi-a solicitat si taxa „de …succes” si observ ca, nu-si face temele, trebuie ca eu sa-i spun ce trebuie sa vada, cand il sun invoca tot felul de pretexte personale, ma cearta cind nu-l anunt cand sunt termenele de prezentare la procese, spune ca m-a sunat dar nu-mi apare nr. lui de tel. ca m-ar fi si sunat… Cred ca este cumparat de partea adversa dar nu pot dovedi asta. I-am plati la inceput onorariul si „taxa de succes” si acum (de vreo 3 ani) pierd pe linie toate procesele – cu acte si argumente forte in favoarea mea. Pot sa-l reclam, sa-mi recuperez suma de 4000 euro pe care am aruncat-o in… vant ?

  2. e cam tarziu, dar mai bine consideri pierdut ce e pana acum si consulti un altul. daca astepti cred ca se va schimba ceva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *