Windows Phone Weekly App Roundup #1

BeFit

Cei ce iubesc mișcarea și au un Windows Phone sunt niște fericiți pentru că există foarte multe aplicații în Windows Phone Store care-ți fac un program personalizat pentru a fi mereu în formă.

Am încercat foarte multe, fiecare cu plusuri și minusuri, și chiar de-mi doream să fie BeFit aplicația perfectă, ei bine, nu este. Pe scurt, are mai multe chestii utile decât restul, iar cele ce lipsesc nu-s chiar unele fără care nu poți trăi.

Pros:

– are o gamă variată de exerciții. acum nu mai trebuie să ai o aplicație pentru upper body, alta pentru leg day & co
– programul nu-i chiar rău. piramidă iversă(!?) compactată în 4 serii cu 60 secunde pauză între.
– la fiecare tip de exercițiu există și un Info pentru a-ți explica procedeul corect de realizare.

Cons:

– nu există un program și un reminder. dacă cele mai multe îți amintesc că astăzi este ziua de X, asta nu. nu-i un minus imens dacă nu ești la început și nu trebuie să tragă cineva de tine să faci mișcare.
– cronometrul între serii nu te anunță când au trecut cele 60 de secunde de pauză. My bad. Trebuie să selectezi limba și-ți spune o domnișoară când să începi seria următoare și câte repetări are.

Skyscanner

Nimic nu-i lipsește, dar nimic. Filtre inteligente, opțiuni bine plasate … adică, eu nu vreau să plec nicăieri, dar m-am jucat cu aplicația asta 30 min pentru că îmi place. Numai Pros pentru că este nebunie.

Insider

O aplicație dezvoltată și actualizată de curând de Microsoft Corporation care ar trebui (teoretic) să te ajute să-ți personalizezi telefonul. Doar că nu se descurcă prea grozav la asta.

Meh:

– primești notificări când apare o nouă aplicație. încă nu-mi dau seama dacă la fiecare nouă aplicație apărută în market sau doar la cele recomandate de aplicație care văd că se actualizează săptămânal pe criteriul … îmi scapă care
– free ringtones, dar cum sunt free, deci nu chestii wow
– phone tips

Cons:

– culori mai oribile nu puteau alege, zici că-i sorcovă
– free wallpapers sunt imaginile (superbe) de pe Bing și dacă ai setat în telefon ca zilnic să le afișeze, de ce ai vrea să le salvezi și să le pui manual?
– rulează în fundal după închiderea ei și nu ai acces la setări să vezi rata de refresh și ce-i face bateriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *