Spoiler Alert!

Azi am văzut așa:

Episodul 4 din True Detective. Foarte mișto pentru că are mișcare. Multă acțiune și tensiune, iar Matthew McConaughey este actor. Acum înțeleg de unde nota mare de pe IMDb și dacă nu schimbă tiparul, va crește. Nu zic, dar spun … serialul ăsta este peste tot ce am urmărit în ultima vreme.

Rust se întoarce la muncă sub acoperire și se infiltrează într-o gașcă de motocicliști în care a mai fost cu niște ani în urmă. Face asta pentru a afla unde stă ascuns bucătarul lor pe care îl suspectează de crimă.

Sezonul 4 – Episodul 9 din The Walking Dead face ca serialul să o întoarcă fix ca la Ploiești. Începuse să devină plictisitor și previzibil. Mult dialog între personaje ce nu interesează pe nimeni (ex: Glenn), plus că Rick se transformase într-un plângăcios, Daryl nu se mai vedea etc.

Ei bine,  Michonne revine pe poziții, Rick și fi-su se baricadează într-o casă și ăla mic tot încearcă să arate că el știe mai bine ce e de făcut, dar dă niște rateuri … nimic wow. Faza e că din episodul următor se reinstalează haousul și-s curios dacă se reîntâlnesc. Multe personaje în multe locuri diferite, spre să-i vedem pe toți cum progresează.

Sezonul 4 – Episodul 5 din Shameless se termină cu un haos general. Fiona arestată și bine merită că s-a transformat (nu total, dar e pe druml cel bun) în ta-su și din cauza ei și a cocainei, ăla mic și negru e în spital. Frank încearcă să-și repare ficatul cu ajutorul indianului lui Sheila. Gay-ul de fi-su lucrează într-un bar de gay și zici că-i drogat sau ceva. Carl îmi place de mor. A, îl droghează pe ta-su și după ce-și lipește niste greutăți pe corp sare și-i rupe picioru.

Cam așa mi-am petrecut ziua de luni până să plec la muncă, semn că va fi o săptămână bună. Și va fi pentru că vineri începe Sezonul 2 din House of cards.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *