Accesorii pentru Nokia Lumia

Sunt client vechi și activ gsmnet.ro … încă de pe vremea când aveam BlackBerry și mereu am găsit tot ce căutam. Ce-i drept, nu am căutat kitschuri sau consumabile care nu-s originale. De exemplu, am cumpărat o baterie pentru un telefon și, culmea, era cu puțin mai scumpă decât cele universale (făcută pe vapor) care se găsesc prin magazine.

Toate bune și frumoase până am trecut la Nokia Lumia. Dacă pentru Nokia Lumia 800 am mai găsit câte ceva*, pentru 900 și mai sus, exceptând încărcătoate și căști, mai nimic. Nu o husă, nu un bumper cu logo-ul Nokia, nimic.

Într-un final am găsit ceva pe dx.com. După 3 săptămâni și 3$ mai târziu a venit. Surpriza mare a fost că bumper-ul era ca-n descriere, nici nu zici că-i un chinezism no name. Un plastic dur, dar plăcut la atingere că-i ușor cauciucat. Și se potrivește la fix și fără defecte de producție … cine ar fi crezut?

________________________________________

*plicul ăsta e foarte mișto. piele și în interior e din piele întoarsă albastră. nu mai știu cât am dat eu, dar sigur nu 14 lei, cum nici 74 nu a fost vreodată. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *