Orice cauză are efectul său și orice efect are o cauză!

A 6-a Lege Universală, dintre cele 7, este Legea Cauzei și Efectului.

Povestea care a circulat pe Facebook și a primit 9,017 shares poate fi citită aici, deși cred că nu există persoană care nu o știe deja.

Pe foarte scurt, una se plânge că ardeii sau merele sau Dumnezeu știe ce, cântăreau mai mult la o casă decât la altele și toți își dau cu părerea cum și ce. Răspunsul este mai simplu decât își poate închipui oricine. Poftim:

fructe kg mai mult la casa de marat

4 thoughts on “Orice cauză are efectul său și orice efect are o cauză!

  1. Astia de au dat share sunt aia care cred ca Neil Armstrong nu a ajuns defapt pe luna in 1969 pentru ca se cam falfaia steagul. Gen..pixelul albastru. Viseaza ca tot universul lucreaza impotriva lor. Conspiratii pe toti peretii!

  2. Da, dar e leul tau muncit cu sudoarea fruntii si marketul are in politica lui sa te fure. Toate. Impreuna au pus asta la cale. Iti dai sema cati bani au facut furand? Maine – poimaine aveam un al doilea Kaufland la Tulcea numai din banii astia furati la kg.

  3. Mi s-a intamplat in Kaufland sa iau 4 cutii de..ceva. Le pun in pungi, pungile le arunc prin masina. Ma uit pe bon..Vad 5 cutii. Eu stiam de 4. Ma intorc cu ele in brate la casa. Aia, transpirata toata. Cum a gresit?! Imi zice sa ma duc in zona de relatii cu publicul..povestesc eu ce s-a intamplat. Imi dau banii inapoi pe cutia pusa in plus. Ajung acasa. Aveam intr-adevar 5 cutii. Una o pusese altcineva cand nu eram atenta si apoi cazuse prin masina. Partea proasta e ca nu am mai putut repara greseala pentru ca asta se intampla in Kaufland Slobozia. Iar acasa..era la Tulcea. Deci..se intampla si invers. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *