Windows Phone Weekly App Roundup #4

Amazing Weather HD

Adică cea mai arătoasă, simplă și personalizabilă aplicație de vreme pentru Windows Phone.

Mult timp am mers cu Weather pentru că tot ce vroiam era simplitate și un tile frumos. Nu reclame, nu briz-briz-uri, nu chestii inutile, ci doar temperatura și un soare dacă e soare și un nor dacă … ați prin ideea.

Ei bine, Amazing Weather HD îmi oferă asta și mai mult. Acum, în funcție de câte grade sunt afară, am o imagine frumoasă pe tile, nu doar ceva grafic. În plus, există dimensiunea mare la tile, nu doar medium și small. Este mult mai profi decât multe pe care le-am încercat și chiar a împrumutat mult din stilul metro.

Partea cu adevărat bună e că în meniul de Setări poți seta chestii. Știu, culmea, dar cele mai multe nu-ți oferă mare lucru. E greu de explicat, dar cine este interesat poate vedea clipul de mai jos. Singura chestie pe care o s-o menționez e că poți seta la cât timp să se actualizeze Live tile-ul. Dacă toate o fac automat la 30 min, aplicația asta îți permite să o setezi la ce interval vrei tu, fie că e vorba de minute sau ore. Eu am pus la 4 ore că nu-s chiar meteo sensibil să mă intereseze permanent prognoza, dar bateria telefonului se va bucura.

MetroTube

Cum o aplicație oficială pentru YouTube nu mai există pentru că … Google și Microsoft nu se mai înțeleg, MetroTube este cea mai potrivită aplicație. Ca să nu rămână în aer treaba cu neînțelegerea, o aplicație a existat, Microsoft nu a vrut să întroducă reclame, Google a zis că nu e ok și nu i-a mai permis aplicației să acceseze conținutul de pe YouTube. Motiv pentru care nu (mai) există nici apps pentru Gmai, AdSense sau Google Analytics, dar deja sunt alte povești.

Bun, aplicație e nebunie și de curând a primit un update ce permite să vezi clipurile și în portrait mode. Dacă până acum când vedeai un clip se facea cât tot ecranul și erai obligat să ții telefonul în landscape, acum se poate și fără. Nu pare mare lucru, dar este pentru că poți citi commenturile de sub clip cât el merge.

Live Football

Pasionații de fotbal se vor bucura maxim după ce-și vor instala aplicația Live Football în telefon. Ca are în plus față de alte aplicații din aceeași categorie? Păi are toate campionatele naționale de pe pământul ăsta. Și nu doar prima ligă. De exemplu, așa pot urmări eu evoluția echipei Rapid București. Setarile sunt suficiente după ce-ți alegi campionatele pe care vrei să le urmărești sau echipele preferate. De la notificări cu începerea meciurilor, la când se dă/primește un gol și la cartonașe primite etc.

Chiar și pasionații de pariuri o pot găsi folositoare pentru că îți dă niște ponturi, acum nu știu cât sunt de bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *