„Problema” UPC îmi pare a fi una creată artificial

logoul upc romaniaAm citit pe net cum UPC introduce în grila tv toate meciurile din Liga I la un preț de 10 lei/lună. Și asta automat, adică fără să-i intrebe pe abonați dacă-și doresc. Ce să mai, nasol și ilegal, deci uite problema.

Și ca să fiu cinstit, așa am perceput-o și eu. Genul ală de spam unde tu trebuie să dai click să te dezabonezi deși nu tu te-ai abonat, deci nervi.

Acum de ce zic că problema a fost creată artificial? Poate pentru că am înțeles-o puțin mai bine și îmi dau seama că este doar marketing!? sau comunicare făcută prost. De ce?

Astăzi am primit factura de la UPC. În plic, pe lângă cele două pagini de factură, și un pliant unde scria mare și cu bold că voi avea meciurile pentru 10 lei pe lună. Dacă nu mi le doresc există un număr de telefon gratuit unde pot suna și anula, un număr unde pot trimite un sms să anulezi opțiunea și un link. Sigur, implică efort să te dezabonezi când nu tu te-ai abonat, dar asta poți face până pe 1 august. Practic, ai primele doua etape gratuite și două săptămâni să te gândești dacă merită. Și pentru atât lucru și parcă mai scade efortul trimiterii unui sms.

Sigur, urât ce au făcut, dar ar fi putut îndulci asta. Ce au făcut ei a fost să o trântescă și aia a fost.

La mine sau acasă la părinții mei n-ar fi o problemă să înțelegem ce avem de făcut, dar bunica ar plăti mai mult dacă n-ar avea nepoți interesați de ea.

Abuz? Oarecum. O idee implementată prost? Sigur! Practic încerc să spun că negrul nu este atât de negru. Și nu, nu merită Liga I 120 lei pe an, asta-i clar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *