Ioan Ghişe – singurul senator decent al României

Nu este momentul să-și facă cineva speranțe, sigur are bubele lui, dar băi, în comparație cu restul este un parlamentar decent.

Astăzi a demisiona din PNL pentru că este nemulţumit de decizia fuziunii cu PDL şi desemnarea lui Klaus Iohannis ca prezidenţiabil. Mai mult, și-a anunțat intenţia de a strânge semnături pentru o candidatură independentă. Eu, o să-l votez și ăstea-s motivele mele:

– Antibăsist până la cer și înapoi. De 2 ani de zile, mereu când este la tv, vine cu discursul că Basescu a fost demis la referendum și rămânea parlamentul să voteze. Cine s-a uitat la tv în ultimii ani sigur știe despre ce vorbesc.

– Singurul parlamentar care a defilat cu tricoul cu demiterea lui Băsescu.

– Nu iubește PSD-ul.

– Este ca un pit-bull. A prins și nu dă drumu. Câți oameni știți că luptă pentru o idee și nu renunță la ea ani de zile?

– Nu-i jurist de profesie, dar știe despre ce vorbește. E un legist, în sensul arhaic.

– Nu dă pe afară de bogat.

– Nu mai zic nimic despre concurență.

Deci, să nu ne facem iluzii, nu este Albă ca Zăpada, este doar un pas spre normalitate.

ioan ghise

4 thoughts on “Ioan Ghişe – singurul senator decent al României

  1. Nu contează că a fost 8 ani primar în Brașov şi n-a făcut nimic, contează că e împotriva unui primar care a făcut. Bravo lui!

  2. Arata-mi un primar care a facut ceva.

    Si daca nu el, cine ar merita votat? Ponta? Udrea? Johanis (oricum s-ar scrie) pentru ca a facut ceva gen si-a dat case? Unguent? Antonescu? Nu-mi zi ca Tariceanu…

  3. Iohannis e neamt, Predoiu vorbeste de zici ca are prune in gura, iar Mihai Razvan Ungureanu si-a batut joc de Mihai Gadea. Deci astia nu.

    Avand in vedere ca principalul criteriu pentru viitorul presedinte este antibasismul, Mircea Badea mi se pare cel mai bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *