Efectul legalizării armelor

M&R PhotographyOr fi mai multe, dar singurul pe care-l văd eu este că legalizarea armelor descurajează criminalitate.

Cei mai mulți poate se gândesc că odată cu vânzarea armelor ca pe roșii la piață se vor înmulți știrile de la orele 17 și violurile vor depăși granițele Vasluiului, dar nu-i așa.

Gheorghiță oricum își va viola consăteanca, dar oare nu se va gândi de două ori înainte știind că ea ar putea avea o armă cu care să se protejeze? Sigur că nu, că el este beat, dar după primul caz din sat lasat cu împușcături în legimită apărare sigur o va face. După, scandaluri în baruri, discoteci, cluburi sau trafic vor fi de domeniul trecutului. La fel, poate la început când unii se vor simți cocoși cu un Smith & Wessonla brâu, dar le va trece când toți vor avea așa ceva și parcă nu merită să fii nervos că unu nu ți-a acordat prioritate și să te dai jos la el să-i rupi capul că poți să mori … și uite așa te liniștești.

Tâlhării în mediul urban? Crime? Hei, surpriză!, criminalii oricum au arme procurate ilegal, deci lor puțin le pasă că acum se găsesc la magazin sau nu, dar poate, la fel ca și cei de mai sus, va sta cu frică să intre peste om în casă că acum vor fi chit și așa șanse nu prea cred că-i plac. Plus, tu te poți apăra acum, deci ura!

După, ca o paranteză, o populație cu acces la arme face să fie o populație puternică. Nu mă gândesc că ar fi posibil să anexăm Bulgaria, dar cred că guvernanții n-ar mai fi atât de neatenți când vor vota legi ce înrobesc populația. La americani este așa și nu văd pe nimeni să facă o tragedie din asta. Este o paranteză pentru că intra la protejare împotriva hoților.

Tom Greer (80-year-old) killed the woman after she and a man jumped him and robbed his Long Beach house Tuesday night. The couple fled after he showed his revolver, but the woman was killed as she tried to run away.

She says, ‘Don’t shoot me, I’m pregnant! I’m going to have a baby!’ And I shot her anyway. I shot her, so that’s going to leave a message on (her accomplice’s) mind for the rest of his life.

Pun pariu că nu va mai avea chef să jefuiască pe cineva prea curând, fie și un bătrânel de 80 de ani. Sigur, păcat că a murit, dar oare n-ar fi murit bătrânelul dacă nu avea pistolul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *