Cafeaua zilnică

Îmi place foarte mult cafeaua … atât de mult că o beau la cele mai nepotrivite ore și nu una singură.

Ce-i drept, nu-mi place cea făcută pe aragaz sau la filtru, deși nu-mi amintesc să fi băut vreodată, dar am gustat când eram mic și era o chestie amară, așa că am rămas cu asta în cap și refuz ideea de a bea cafea făcută în casă.

Pentru mine a ajuns să fie ca o ciocolată calda … nici nu-i simt cofeina. Poate nu o mai simt pentru că a crescut toleranța, cine știe. Dar cu toate astea, râd de cei care trebuie neapărat să bea cafea dimineată (și aia într-o cană de ceai) că altfel nu-s productivi. Ei sunt cei dependenți, nu eu. Eu o beau să mă relaxez și pentru că este atât de bună, nu pentru a-mi da energie. O beau pentru că vreau să citesc presa la o terasă și pentru că este fierbinte. Zilnic, dar nu asta este ideea.

cafea fierbinte

9 thoughts on “Cafeaua zilnică

  1. Click, Libertatea, GSP si ziarul local Delta. Citesc (titlurile si ma uit la poze) ce cumpara cafeneaua si recunosc ca-mi plac. Pe bune ca ma relaxeza presa de genu … nu-mi da de gandit, nu ma face sa-mi pun intrebari, este totul chill dupa ce parcurg un text si am nevoie de asta. Daca n-ar avea niste voci enervante purtatoarele de boli venerice de la Capatos m-as uita si la emisiunea lui. 😀

  2. Era o vreme cand citeam Romania Literara pentru „Pacatele limbii”, intre timp doamna Zafiu si-a facut bagajele, pentru o chestie cu Ponta, la Dilema si.. .sa citeasca ma-ta Dilema Pulii.

    Ziar… Romania Libera scoate maxim 3 ziare bune pe an sau ceva.

  3. N-am citit Romania Libera sau Dilema Veche, dar doamna Zafiu m-a citat ca sursa intr-un articol despre barbut. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *