Kyra Kyralina – după vizionare

Pe scurt, nu-i rău. Adică la 8 lei cât este biletul în Cityplex … atât face.

Filmul este decent, dar nu are un final. Se vede că a mâncat ceva bani pentru că nu-i făcut din resturi de decoruri sau costume. Iar numele a fost ales că sună într-un fel, dar personajul Kyra Kyralina este prea puțin interesant și important, iar actrița se vede că-i model și atât. S-au gândit bine, nu putea să poarte numele actorului principal că s-ar fi numit Dumitru și nu știu câți ar fi venit să-l vadă. Și așa eram 8 persoane în sală la premiera din seara asta.

Ce mi-a sărit în ochi a fost că Dumitru a început prin a avea cicatricea pe obrazul drept și s-a încheiat cu ea pe stângul.

Nu-mi pare rău că am fost, dar nu l-aș recomanda.

Kyra Kyralina

7 thoughts on “Kyra Kyralina – după vizionare

  1. Cred ca a fost.
    Eu l-am vazut acum o luna si ceva, dar se pare ca la noi a fost si mai inainte.
    Un film… cum nu a mai fost, pur si simplu nu=l pot recomanda destul.
    Tu insa fiind mereu un contra, as putea chiar sa jur ca nu vei fi impresionat samd, dar tot merita sa il vezi.

  2. Dar sper ca stii ce film e, adica sper ca stii ca e cel filmat pe perioada a 12 ani, cu aceiasi actori si ca filmul nu a avut un script strict si clar, ci a fost ceva la care s-a lucrat in timp, iar actorii si-au adus mult aportul propriu. E important sa stii putin despre el inainte.

  3. am vazut trailerul si am citit cate ceva despre el. mai mult, l-am descarcat, dar toata ziua m-am plimbat si n-am avut timp de el. promit ca maine il vad. adica azi. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *