Boyhood (2014)

Un film de 3 ore în care nu se întâmplă nimic. Pe tot parcursul filmului nu am trăit nimic. Este fix ca și cum te-ai uita la Dunăre. Nu se întâmplă nimic, este ok, dar parcă după prea mult timp petrecut privind nimicul, te cam ia plictiseala.

Personajul principal este un nesuferit fătălău care mereu se plânge și are prune în gură, dar cu impresia că este special și artist, deși nu este nimic altceva decât un pierdevară ce refuză să se transforme odată în bărbat. Este genul de persoană care ar zice că Centrul Vechi din București este centrul universului.

boyhood 2014

4 thoughts on “Boyhood (2014)

 1. Ce pacat, Ionut, ca nu ai reusit sa ‘vezi’ in filmul ala nimic altceva.
  Nu ma mir, m=as fi mirat daca te atingea vreun pic, sincer. Dar e ok, noroc ca nu suntem toti la fel, ne-am plictisi…

 2. ce trebuia sa descopar in el? ca a avut o viata banala dupa standardele vestice?

  este un film banal despre un personaj prost si care se vrea boem desi e un adolescent fara sa fie scuturat putin pentru a-si cunoaste prioritatile.

  Trebuia sa vada serialul Shameless. poate si tu si ajungeai sa intelegi ceva si sa cobori din nori.

 3. Oh, ok. Noroc ca esti tu cu picioarele pe pamant, Ionut.
  De ce te deranjeaza ca mi-a placut asa mult si mi s-a parut un film atat de firesc de parca nu ar fi film? Si sensibil si necosmetizat. Viata e uneori banala, 12 ani din viata cuiva care nu e star la Hollywood si nici smecher prin cluburile din Bucuresti / Constanta.
  Povesti ca a lui exista, nu trebuie sa fie pe gustul tau sau al meu personajul. Alta e ideea filmului, felul in care s-a cladit in 12 ani o poveste.
  Anyway, tu uita-te la Shameless, eu am altele de facut si vazut. 🙂

 4. da, nu pare film, pare o filmare de familie peste timp. o filmare in care nu se intampla nimic deosebit. repet, e ca si cum ai admira o apa curgatoare … e ok, dar nu ramai marcat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *