Turcescu n-a plecat în concediu, ci în permisie

Totul este de un penibil … adică ești ofițer acoperit și mergi la casieria unității pentru a primi bani împreună cu fluturașul. Ca și cum tu ca agent iei salariu. Și ce zic salariu, că 2000 lei lunar sunt o mizerie.

Și ce-i cu livretul militar? Indiferent că e real sau fals. O aiureală de la un capăt la altul. Repet, de un penibil de-mi este mie rușine de rușinea lui.

colonelul_robert-turcescu

7 thoughts on “Turcescu n-a plecat în concediu, ci în permisie

 1. Jalnic…
  Zilnic ma minunez de cate ceva si zilnic ma intreb oare de ce insist sa fiu la curent (de fapt, pt ca nu vreau sa ajung ca altii, sa-mi ‘salvez’ tara peste cativa ani din pragul comunismului sau te miri ce alte parascovenii sub forma de galusti inghit astia plecati care asculta radio sant, anyway)
  dar frate, uneori parca e ziua portilor deschise… si intra toti…

 2. pai nu chipurile minunatii din strainatate au votat in disperare cu basescu ca sa nu iasa geoana si sa revina comunismul…, iliescu etc?
  aia pt ca traiesc in balonul lor de sapun. mai putin aia de la paris, atat de informati incat erau disperati sa voteze 3 pe minut

  nu a fost sarcasmul evident in mesajul meu? 😀

 3. nu prea, dar ti-am citit comm si la 5 dim, desi problema ar putea fi la mine. oricum amuzanta faza cu comunismul. trebuie sa fii cel putin retardat sa mai crezi asa ceva. si geoana e comunist, iar basescu nu. I lold

 4. abia acum am ascultat jalnicia aia…
  bai, discurs jegos si gretos putin spus.
  cusut cu ata sclipitoare, pe un ton, o voce ceva socant…
  o scarbosenie generala si generalizata
  romania are o clasa politica mancata de mucegai, pulbere de compromisa si de imputita, ce niste veleitati insa de lideri mondiali care dezbat probleme planetare.
  jegos si trist brrrrr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *