Au și raderele în cascadă fanii lor

73km/h, 180 lei și 3 puncte.

Înțeleg că s-au schimbat regulile între timp … sau poate mereu au fost așa, iar eu am fost cel mai norocos șofer … dar poftim ce am pățit eu:

Pe primul echipaj l-am văzut și-l știam pentru că m-au avertizat participanții la trafic prin flash-uri. La 3 km distanță am fost înregistrat cu viteza de 73 km/h de radarul pus pe o mașină albastră pe care n-am remarcat-o ca fiind de poliție. Abia când am fost oprit de a treia mașină la alti 5 km distață de radar m-am lămurit unde era. Aiurea!

Nici nu te va avertiza vreodată cineva pentru că nu este mașina standard de poliție. Poate doar dacă ai stație … eu n-am.

Dar sunt două lucruri bune. Poți plăti amenda pe loc agentului și nu mai merge să dai șpagă (cred eu!) pentru că cel ce te oprește nu este cel de pe mașina cu radar ca să poată șterge filmarea.

Băi, și 360 lei pentru 23km/h peste limita legală nu este cam mult?

Ca-s vinovat, accept, dar să pui radarul cu 500m înainte de indicatorul că se termină localitatea, porțiune unde casele-s puține sau inexistente, e așa ș-așa. Nu e ca și cum mergeam prin mijlocul satului, mai mult eram în câmp. În fine, bine că a fost atât că uneori poate am și peste 90 în zona aia. Poate.

Și nu mă grăbeam nicăieri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *