Îmi plac planurile. Mult.

Înainte să mă apuc de ceva, mereu fac un plan. Nimic foarte amănunțit, dar cât să trasez niște linii.

Băi, și nimic nu mă scoate mai tare din sărite ca un lucru pe care trebuie să-l fac și nu a fost anunțat din timp și care-mi schimbă ziua pe care eu tocmai o programasem.

Bun, m-am trezit relativ dimineață, mi-am călcat camașa pe care o alesesem încă de ieri că o voi purta azi la cafea și alte lucruri mărute. La 11 trebuia să fiu deja la cafenea, în planul meu pentru azi.

Când să mergem, stai că trebuie să ajungă la magazin, după la croitoreasa ce-i face rochia … no big deal, nu-mi dadea planurile peste cap. De unde. Vizita în magazin care trebuia să dureze 5 min s-a întins la ~20. Nici asta nu m-a scos din starea mea zen pentru că am așteptat în mașină. Cu o altă ocazie o să scriu și despre ce chestie am observat în tot timpul ăsta … am prins terminarea schimbului de dimineață la o școală generală.

Revenind, ce era să zic când s-a întors nervoasă pentru că nu a găsit nu știu ce fel de fermoar? Ziua încă era la început … parcă se făcuse 12.

Pe repede înainte, am ajuns la cafea la 15:30. Singur, ofc, dar mie îmi place compania mea.

Dar ziua a fost complet distrusă. A trebuit să schimb o priză. Din nou, nu-mi place să fac treburi pentru care nu m-am pregătit să le fac. Deci, nu că ar fi complicat, dar cum să fac asta când planurile mele erau ca eu să-mi beaua cafeaua.

Și cum azi totul a fost împotriva mea, am cumparat una de ceramică dublă. Acasa, cea din perete era simplă și gaura din perete unde ar fi trebuit să intre era ceva prea mai mică. Asta înseamnă să nu fi fost ceva programat. Că altfel aș fi dat-o jos să o am drept model la magazin. Aș fi avut răbdare să o montez bine din prima.

Nu știu cum, dar a intrat pe orizontală și așa am lasat-o. Nu mai zic că am pus-o li dat-o jos de 20 ori. Minim.

planuri

2 thoughts on “Îmi plac planurile. Mult.

 1. Hai mai Ionut, chiar asa?!
  Eu am inteles ca singura chestie programata azi era sa-ti bei cafeaua la terasa, pt care ti-ai si calcat o camasa. 😀
  Nimic rau, desigur, dar putin spontaneitate zic…
  Si cine te-a pus sa o crezi ca o vizita la magazin chiar tine numai 5 min?
  Eu una urasc sa astept dupa oricine in magazine, drept pt care merg numai singura.

  Si sa inteleg ca te pregatesti de ziua cea mare? Costum ai? Tot de la croitoreasa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *