coolmobile.ro – încă un magazin online serios

Ca o continuare la ce am scris in februarie.

De atunci am trecut la o a doua husă pentru că prima crăpase. Pe repede înainte, telefonul a căzut pe unul dintre colțurile lui, husă a crăpat, telefonu teafăr, deci și-a făcut datoria. Asta acum o lună – două.

Am cumpărat alta care a rezistat prea puțin. Nu părea făcută cu simț de răspundere ca prima. Nu că a pățit ceva, dar începuse să se decoloreze și nu era plăcută ochiului.

Cum răbdarea nu este o virtute pe care o posed, am căutat ceva prin magazinele de la noi. Pentru mine, gsmnet.ro este singurul magazin de încredere, dar firește, nu are nimic asemănător cu ce cautam eu.

Până la urma am găsit și cumpărat de la coolmobile.ro care m-au surprins plăcut. Nu mă așteptam, nu știu de ce, dar sunt serioși și cu lucruri chiar ok. Sigur că prețurile nu-s ca pe dx.com, dar nici nu aștepți o eternitate până vin. Am făcut comanda la orele 22, dimineață am primit sms că a fost procesată și trimisă, iar acum am husa pe telefon. Mult mai bună (la prima vedere) ca cea veche.

Deci, bravo lor, dar surpriza este mare pentru mine pentru că a început să crescă la noi comerțul online. Pe lângă giganții emag & co și cei mici sunt de încredere și serioși.

Cred că am folosit prea des cuvântul „serios”, my bad. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *