Windows Phone Weekly App Roundup #7

Weather Flow

Am fost încântat ceva vreme de Gismeteo, dar parcă totuși îi lipsea aerul ăla de aplicație serioasă pe care l-am găsit la Weather Flow.

Tile-urile sunt superbe (atât cele metro cât și cele rich – cu imagini) și aplicația este bogata la capitolul settings. De exemplu, n-am mai selectat locația mea pentru ca este foarte exact Current location. Atât de exact că plecând din oraș a știu să aleagă locația în care eram. După, Refresh rate-ul în poți selecta la 1 – 3 – 6 ore sau manual.

Weather-Flow

Era să uit, e trial 3 zile. După nu știu ce se întâmplă, n-am așteptat să văd. Preț: 1.99 euro.

Collector

De mult, de prea mult timp căutam o aplicație decentă pentru feed reader și uite că am găsit-o. Singura ce se apropia cât de cât de ce îmi doream era SimpiRSS care arata spartan (să nu zic urât) și ce credeam că e un plus s-a dovenit a fi un minus. Păi de ce să nu se actualizeze feed-urile automat și să apară pe tile ultimele știri și să trebuiască să tot accesez eu aplicația? First world problems!

Acum nu înseamnă că asta e perfectă, dar tinde spre perfecțiune. Ce mi-a plăcut e că spre deosebire de multe aplicații asta nu cere acces la mai nimic. Ai toate știrile afișate cronologic și nu pe sursa de unde vin. Ce nu mi-a plăcut … păi, mi-a luat ceva să pot pune ce feed-uri vreau eu. Ideea este că alegi un Collection (folder gen) și selectezi ce feed te interesează din el (în News erau mai toate ziarele mari internaționale). Cum poți edita folderul, i-am schimbat numele și am adăugat acolo feed-urile blogurilor ce ma interesează și am șters ce era acolo. Varianta trial te lasă să ai doar două Colections cu un număr nelimitat de feed-uri (cred eu). Preț: 1.99 euro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *