Filme de weekend #1

A Most Wanted Man (2014)

Bun, nu grozav, dar bun. Nu știu dacă e un minus sau un plus, dar filmul trebuie rumegat, n-are sclipirea filmelor clasice cu agenți sau acțiune și ar păre fără farmec. Ideea centrală este că răul nu poate înlăturat, așa că mai bine l-am controla.

A-Most-Wanted-Man-Vanatoarea-de-spioni-berlin

Let’s Be Cops (2014)

Nimic, dar nimic amuzant în el. Timp pierdut. N-am văzut 22 Jump Street (2014), dar sigur e la fel de plictisitor.

Lucy (2014)

Ar fi un film mișto dacă n-ar fi atât de prost. Personajul principal este cartoful de Scarlett Johansson, dar este și Morgan Freeman pe acolo și-i ciudat că nu ridică foarte mult filmul.

Și sunt câteva lucruri exagerate pentru a demonstra un lucru, doar că se întâmplă fix opusul. De exemplu, ne arată că ea citește 6000 de pagini pe secundă pe laptop. Poate că ea poate citi 6000 de pagini web deodată, dar care laptop le afișează într-o secundă?

The Judge (2014)

Surprinzător! Cam ăsta este cuvântul. Nu știu exact în ce gen l-aș încadra, dar mi-a plăcut de la cap la coadă. Robert Downey Jr. joacă un rol serios și ar trebui să o facă mai des.

Interpretează rolul unui avocat de succes ce se întoarce în oraşul natal pentru înmormântarea mamei sale. Aici descoperă că tatăl său – judecător cu o vechime de 42 de ani, bolnav de Alzheimer, este implicat într-un proces de omor și se decide să-l reprezinte.

Teenage Mutant Ninja Turtles (2014)

Au dat de gard ceva atât de simplu de făcut. Țestoasele sunt niște negri de cartier cu tot cu apucăturile lor și filmul este un haos general cu o poveste de 2 lei și multe efecte speciale scumpe, dar fără farmec.

6 thoughts on “Filme de weekend #1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *