Ultima despre politica. Sper.

Puterea A3 s-a vazut atat la Diaconu cat si acum la Tariceanu. Bai, si nu e mica deloc, un 5-6% din votanti cand ei se adreseaza tuturor celor anti Basescu & co, nu pro cineva anume.

Studenti mai prosti ca la Politehnica nu cred ca exista. Cat de bivol tibetan sa fii sa stai la coada ore intregi cand tu POTI VOTA LA ORICARE ALTA SECTIE DIN BUCURESTI? Trebuiau sa-si mute fundu in metrou pana la prima statie si votau linistiti acolo.

Domnu Dan va mai creste putin pentru ca marea masa de romani plecati sunt tarani cocalari moldoveni care ar crede idioteniile lui.

Melescanu, celalalt ungur, Branza si pana la 14 cum au strans sute de mii de semnaturi cand nu au avut 1% la alegeri? Ar trebui imediat verificate listele lor cu semnaturi si amendati.

Posted from WordPress for Windows Phone

6 thoughts on “Ultima despre politica. Sper.

 1. Deci nu am votat. Eu 6-7 ore la coada sa votez nu stau, ca nu am innebunit de tot…
  Ma bucur insa ca miile de romani stau inca incolonati si rabdatori ca sa scape tara de Ponta.
  Deci da…

 2. doh, idiot sa fii sa stai la coada. de ce ai face asta? mi se pare ca nimic nu-i mai pretios ca timpul tau.

  amuzant e ca tot o dau cu diaspora cand mereu acolo voteaza cam 150k de romani, deci putin peste 1% din totalul votantilor, procent care se imparte la toti, deci nesemnificativ.

  sper ca macovei sa scada sub 4% asa cum merita.

 3. M-am linistit acum oricum
  Vazand cate mii stateau determinati la coada sa voteze impotriva lui Ponta, care era la mintea cocosului plesuv ca oricum intra in turul 2, stau relaxata ca romanii din diaspora o sa mai scape o data tara de comunism, Ca si acum 10 si 5 ani.
  Deci e bine.

  PS Mai tare ca frigul si coada, in timpul ala scurt in care am facut un popas acolo, inainte sa renunt, m-au scos din minti ineptiile auzite. Si pe banda rulanta. Dupa care se apucasera sa scandeze si vocifereze si sa urle imnul national. Considerand ca ICR-ul e intr-o zona ultra selecta, de ambasade si lume f buna, te mai miri ca romanii si-au mai dat inca o data in petec si ca iar o sa iasa vorbe despre minunata Romania si puradeii ei…
  Dar eu de la natia asta nu mai am nici o asteptare si nici o speranta. Si nici nu ma simt ca ii apartin si nici nu simt nevoia. Mi-a cam ajuns, lehamitea si greata de acum au pus capac.

 4. Soro, aia de acolo votau cu Ponta si o sa vezi la rezultatele din diaspora. Uiti cati moldoveni rupti in fund si fara educatie au plecat (mai ales in London). Aia sunt electoratul lor ca un om decent nu statea sa se impinga la coada pentru nimic. Am mai citit la cineva care povestea ca la coada a vazut unu dand o flegma de toata frumusetea si suflandu-si mucii pe trotuar. E o falsa impresie ca spuma tarii e afara.

 5. Romanii merita unul ca Ponta. Bine, ar merita si unu ca Iohannis care vine la pachet cu Videanu, Berceanu, Blaga & co, dar mai schimba si ei locurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *