150 euro pentru profesori

Ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, a declarat, joi, că în cursul zilei Ministerul de Finanţe va vira inspectoratelor şcolare banii pentru plata celor 150 de euro pentru achiziţia de materiale didactice de către profesori, prin programul „Dezvoltarea carierei didactice”.

De data aceasta, nu există condiţionare strictă de a cumpăra cărţi şi a deconta prin facturi, ci este vorba de o sumă forfetară pe care profesorii o pot folosi pentru achiziţia de materiale didactice, cărţi, participare la cursuri, conferinţe şi aşa mai departe (…) Nu vorbim de deconturi, ci vorbim de o pagină în care fiecare cadru didactic spune cum a folosit cei 150 de euro în raport cu dezvoltarea perofesională a fiecărei persoane.

Posted from WordPress for Windows Phone

2 thoughts on “150 euro pentru profesori

  1. Nu-i crede. Sunt bani ce vor trebui cheltuiti pe cursuri inutile de formare. Practic nu vei vedea niciun ban, iar la schimb iti cer timpul liber si facut tot felu de portofolii si chestii inutile. Banii de la UE trebuie justificati, dar stai linistit, se vor bucura de ei formatorii (inspectorii ce oricum sunt pusi politic) de la cursurile astea pentru ca stii ca-s platiti bine.

    O mizerie marca Ponta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *