Planeta Vaslui #1

Un copil de 11 ani din judetul Vaslui a fost transportat in stare grava la spital, in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce a fost gasit in coma alcoolica intr-o statie de autobuz.

Zeci de tineri din Vaslui au reuşit să se înscrie la Colegiul „Saint Patrick” din Londra, chiar dacă unii dintre ei nici măcar nu ştiu să scrie. Ei au minţit la înscriere, luându-şi angajamentul ca până la sfârşitul studiilor să prezinte documentele şcolare din România, iar acum beneficiază de o bursă de sprijin de 10.000 de lire sterline pe an.

Un tânăr de 30 ani din localitatea vasluiană Bălteni a ameninţat în această după amiază că se aruncă de la etajul al treilea al Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Vaslui, supărat că a pierdut 150 de lei la „păcănele” într-un restaurant ce aparţine unui fost poliţist, iar funcţionarii nu ar fi vrut să îi ia în seamă reclamaţia.

Un tânăr de 34 ani, din Vaslui, s-a ales cu două dosare penale, în două zile, pentru comiterea aceleiaşi infracţiuni: conducere cu permisul suspendat.

planeta vaslui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *