Ziua când se împart ajutoarele de la „UE”

Zilele ăstea apare câte un TIR plin cu alimente de la UE prin fiecare sat din județ. Bine, cred că nu mai este nevoie să explic cine-i UE ăsta. România este cotizant net la bugetul Comunității, deci noi le cumpărăm alimente cetățenilor amărâți.

Și am văzut azi cetățenii amărâți din diverse sate. Toți în putere. Un bătrân sau handicapat fizic nu am văzut. Și nu că am fost în trecere, i-am căutat cu privirea și nimic. Numai tineri până în 40 ani și veseli foc. Nu mai menționez etnia.

Mă uitam la cei ce luau niște cutii cam de dimensiunea unui cuptor cu microunde și mă gândeam că nu ne mai facem bine. Nu avem cum. Păi coada de acolo este cea ce ține primarul în funcție mandat după mandat. Remember Mazăre?

Și nu asta ar fi problema, să le dea, dar să-i pună la muncă în folosul comunității pentru alimentele ăle ce comunitatea muncitoare le plătește. Gardurile vii trebuie tăiate, străzile măturate că, slavă Domnului, mizeria nu lipsește din țara asta.

Dar bine, cum să muncească ei pentru alimente? Daca vroiau să muncească o făceau pe bani de mult timp și nu stăteau pentru ajutorul social, alocațiile copiilor, lemnele date iarna & co.

ajutor-social ue

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *