Planeta Vaslui #2

Capul unei fete de 19 ani, strivit de uşa unui microbuz în judeţul Vaslui. Șoferul microbuzului a oprit într-o staţie de autobuz, iar o mare parte din călători a început să coboare. Ultimul dintre aceştia, un bărbat de 68 de ani, din localitatea vasluiană Băcani, a tras cu putere uşa laterală a microbuzului pentru a o închide, fără a se mai uita dacă mai coboară cineva. Chiar în acel moment, tânăra de 19 ani a vrut să iasă din microbuz, fiindu-i prins capul în uşa culisantă.

Blocurile ANL din zona industrială a municipiului Vaslui au fost invadate de şoareci, informează Mediafax. Locatarii spun că șoarecii și-au făcut adăposturi în polistirenul folosit la izolarea termică a blocurilor și că rozătoarele s-au înmulțit odată cu intrarea în sezonul rece. Mai mult decât atât, șoarecii au intrat şi în locuinţe, pe lângă țevile de apă.

Şeful mascaţilor din Vaslui a accidentat o adolescentă chiar pe o trecere de pietoni, iar martorii spun că era băut. A făcut circ şi cu poliţiştii de la Rutieră, nu a vrut să sufle în alcooltest şi a refuzat să-i fie recoltate probe de sânge. Pentru că adolescenta rănită nu a fost încă găsită de poliţişti, acest eveniment se consideră doar un eveniment rutier, şi nu un accident.

planeta vaslui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *