Filme de weekend #9

The Atticus Institute (2015)

Mult, dar mult mai bun decât aș fi crezut vreodată. Nici nu știu în ce categorie să-l încadrez. Parcă documentar … sau horror sau un SF moderat, dar tot ce știu este că mi-a plăcut.

Imi place să cred că ideea este originală. Păi să îți dorești să controlezi o persoană posedată de un demon pentrua o folosi în scopuri militare … da, asta au încercat să facă și mi se pare wow. 

The-Atticus-Institute-2015

Interstellar (2014)

La cât de lăudat a fost, chiar mă așteptam să mă dea peste cap. 3h de film ușor plictisitor cu nimic ce să-mi dea de gândit odată cu the end. Adică, or fi vrut el să transmită ceva, dar sigur s-a pierdut pe traseu.

Matthew McConaughey mi se pare la fel overrated cum este și cartoful de Scarlett Johansson.

Ray Donovan (TV Series 2013– )

Două sezoane încheiate ce nu-s rele de loc. Spre final se tot pune accent pe nevasta-sa … cam ca-n The Sopranos și asta te face să derulezi. Mai exact intrigi stupide și aventurile ei de care îmi păsau puțin spre deloc.

Taken 3 (2014)

Ca și Taken 2 (2012), tot nasol. Păi The Equalizer (2014) este peste el din toate punctele de vedere. Și nu știu cine a filmat scenele de acțiune, dar zici că era bolnav de Parkinson.

În cap îmi vine momentul de pe autostradă când Liam Neeson în mașina de poliție provoacă un accident în lanț cu mașini rostogolindu-se ca niște clătite (deci victime grupa mare) și cu un container de pe tir făcând lipii din alte mașini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *