Filme de weekend #11

Hot Fuzz (2007)

Asta da comedie! Fără replici neamuzant de tembele, cu poveste extrem de previzibilă, ci o comedie așa cum ar trebuie să fie multe.

Cum Vama nu mai e ce era, nici comediile nu mai sunt ce erau. Bine că scoate Adam Sandler mizerii pe bandă rulantă. Eu nu înțeleg cine îi finanțează filmele … adică, e o certitudine că nu se uită nimeni la ele, așa că de ce ar merge unii în gaură constant? Auzisem ceva de genu că la Hollywood se spală bani grupa mare, acum că mă gândesc, poftim dovada.

Revenind, o comedie foarte bună.

Seventh Son (2014)

Mediocru. Dar în partea de jos a mediocrității. Apare și blănosul de Jon Snow fix 2 minute, cam cât în trailer (poate poate mai aduce ceva lume la cinema).

Filmul nu strălucește la niciun capitol și poate fi sărit că nu-i păcat.

Birdman: Or (The Unexpected Virtue of Ignorance) (2014)

Știți expresia „film artistic” ce nu s-a mai auzit în ultimii zece ani? Și când se auzea era la TVR1. Dar fix asta-i Birdman, un film artistic. Deci nu film, ci film artistic. Este altceva. Înțeleg că a primit multe premii și foarte bine. A fost o gură de aer proaspăt în înghesuiala asta de Avengers & co.

Tot am amânat să-l văd crezând că mă va plictisi, dar nu, este foarte mișto și nu trebuie ratat. Curaj, nu este rău deloc.

The Gambler (2014)

Din ce-mi dau seama, ar trebui să fie un film ce-ți dă de gândit și din care să înveți ceva. Ei bine, eu nu am înțeles mare lucru că este adânc cam cât o băltoacă și mi-a dat de gândit cam cât îmi ia să mă decid dacă vreau o franzelă sau o pâine cu cartofi.

Lipsește acțiunea sau unu deștept care să scrie scenariul, nu-mi dau seama care și ce au vrut să facă din filmul ăsta. E un catâr!

Big Hero 6 (2014)

O animație pentru … adolescenți!? Nici prea prea, nici foarte foarte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *