„Cum ai petrecut de Paște?”

Răspunsul scurt ar fi: În Deltă!

Printre altele, ied la proțap, plimbat cu barca pe brațul Sfântul Gheorghe, stând cu prietenii și oamenii dragi mie, foc de tabără și diferite drumeții.

Nu că-mi este lene, dar nu cred că-i pasă cuiva și întrebarea din titlu este aruncată când apare un moment de tăcere într-un cerc de persoane … cam cum este subiectul „vremea” în restul anului.

Hai, poate câteva detalii n-ar strica. Iedul la proțap arată super dacă este mereu uns cu diverse chestii, dar nu-i pentru oricine. Și da, trebuie tăiat ca pe ceapă, deci nu există un moment când este făcut. Cum se face, cum tai de pe el și tot așa.

Condusul pe apă este mai ușor decât cel pe șosea. Și mai lin. 😀 Pare puțin bizar că volanul este pe partea greșită, dar te obișnuiești în câteva minute. Este mult mai sensibilă decât o mașină și răspunde imediat la fiecare atingere a volanului. A, și nu merge niciodată dreapt doar pentru că ții volanul drept. Sau poate face asta pe un lac, nu știu.

Am învățat să aprind focul și să nu mai dureze minute bune.

Poze nu prea am, dar cică le voi primi curând, așa că pun pentru moment doar câteva făcute cu telefonul și pe care le-am pus și pe Facebook.

Nu mai zic ce soare am prins în toate zilele și ce fată roșie am și cum încă mă frige.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *