Țara hârtiilor

Am fost ocupat până peste cap zilele ăstea … ce să zic, aiurea perioadă.

Trebuia să fac un dosar. Termenul de depunere al lui 30 – 5. Par multe zile, dar nu-s. Pai e joi 30, vineri a foat 1 mai și închis peste tot, weekendul și mai rămâneau luni și marți, deci 3 zile pentru depunerea lui.

În fac din timp dosarul cu toate hârtiile precizate în opis și joi pe 30 îl depun. Așa-i firea mea, să nu las pe ultima sută unele lucruri. Mi se aprobă dosarul, i se dă un număr de înregistrare la secretariat și parcă simțeam că mi se ia o povară de pe uneori. Doar că nu. Lipsea o hârtie ce nu scria nicăieri că-mi trebuie.

Am făcut ce ar fi făcut oricare altul, așa că am promis că fac rapid rost de ea și gata. Nu aveam de unde să știu că pentru a mi se elibera hârtia lipsă de la dosar este nevoie de un alt dosar. Dosar plin cu toate hârtiile din primul, plus altele. Cum nu aveam copii la dosarul depus, a trebuit să o iau de la capăt cu strângerea lor din toate direcțiile.

Cum ziceam, vineri a fost 1 mai și dupa weekendul, deci a rămas să mă mobilizez luni și să le strâng atunci … ceea ce am și făcut. Mai puțin o hârtie și istoria se repeta. Plus că era totul contra timp.

Deci eu aveam de depus un dosar, dar îi lipsea o hârtie. Pentru a primi hârtia lipsă a trebuit să fac un alt dosar, doar că și aluia îi lipsea o hârtie, iar marți, pe 5, era ultima zi de depunere.

Ce să zic, cu plecat de la muncă pentru a rezolva, cu promis că aduc hârtia lipsă vineri pentru al doilea dosar, numai să-mi elibereze hârtia pentru completarea primului dosar … de ce stres era pe capul meu nici nu mai zic.

Bine că există oameni înțelegători, bine că am colegi ce mă ajută atunci când pot , iar acum au putut și m-am încadrat în termene. Marți pe la 15 am primit hârtia lipsă, până în 16 am completat dosarul cu ea. La mustață!

Acum urmează o perioadă de liniște. Adică asta sper.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *