Dezavantajul tapițerie auto din piele neagră

Iarna, atunci când te așezi la volan, înveți ce înseamnă cu adevărat cuvântul „rece”. Ca să fiu înțeles, eu am ajuns să pornesc mașina și să aștept afară până încălzirea din scaune își face treaba. Au fost dimineți când am preferat să stau în ninsoare și nu-mi este rușine să recunosc.

Bine că sunt scaunele încălzite că la diesel până se face cald în mașină ajungi la destinație.

După, costă întreținerea. Un tratament pentru tapițeria din piele poate costa 50 lei la o spălătorie de cartier (unde o dau cu o cremă) sau 150 lei unde o curăță cu o substanță și abia apoi aplică o cremă de calitate … toată operațiunea dureză 1 – 1.5 ore și trebuie făcută de vreo două ori pe an.

Între, mereu vei cumpără servețele umede sau diferite produse care costă câteva zeci de lei. Deci, mereu bagi bani în ele.

Mai este și faptul că la spălătorii trebuie să stai prin zonă ca nu cumva să lase zgârieturi cu aspiratorul sau să le șteargă (așa cum le este obiceiul) cu aceeași cârpă de exterior/geamuri/bord & co.

Vara este iadul pe pământ. Saună este puțin spus. Mereu trebui să cauți un loc de parcare la umbră, mereu geamurile lăsate puțin deschise, mereu transpirat la spate și șezut, mereu fierbinți … și ca naiba, marketurile au parcări imense de beton. Legat de asta, am cumpărat un parasolar cu 5 – 6 lei de la Dedeman și-s curios dacă se va simți diferența.

Bine, arată super, dar parcă uneori avantajul ăsta nu anulează gașca de dezavantaje de mai sus.

coronita de florii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *