Filme de weekend #14

The Mist (2007)

Foarte, foarte mișto. Finalul este super, dar eu l-am intuit pentru că am citit în diagolană un review unde nu erau detalii, dar m-am prins.

Chappie (2015) – IMDb

Sincer sa fiu, mă așteptam la altceva. Nu știu dacă-i bine că n-a fost atât de hollywoodian pe cât credem, dar a fost o schimbare. Au lungit-o ușor prea mult cu unele momente, dar până la urmă a ieșit un film bunicel.

Project Almanac (2014)

De pierdut timpul … un fel de The Butterfly Effect, dar cu și pentru adolescenți.

The Punisher (2004)

Cred că-s 3 săptămâni de când l-am văzut și cu cât trece timpul cu atât mi se pare că este mai slab. Totul este nasol în el și de unde idee că personajul este unul popular?

Echoes of War (2015)

Cam fără cap și fără coadă, iar mie mi-a fost greu să-mi dau seama ce stare au încercat să transmită cu el. Personajele ajungi să le cunoști atât de puțin că nu-ți pasă ce pățesc. Milă? Deloc! Vrei răzbunare? Parcă nu-ți pasă!

Mă mir cum de i-am reținut numele.

Monsters: Dark Continent (2014)

Un plus ar fi povestea pe care eu n-am mai întâlnit-o, dar parcă n-au pus-o pe peliculă cât s-ar fi putut de bine. Începe promițător, dar la mine s-a sfârșit cu somn. Nu prea-mi amintesc finalul, tot ce știu e că ultimul soldat supraviețuitor și cu superiorul lui fugeau prin deșert pe niște motoare.

Și încă o chestie, de ce doar americanii se aflau acolo pentru a distruge extratereștrii? Adică, nu trebuia să fie un efort global? Ei bine, nu, și nu doar atât, dar preocuparea lor principală erau talibanii când pe acolo existau niște extratereștri cam cât blocurile de înalți. Și doar acolo. Ciudat.

Predator Dark Ages (2015)

Un film scurt ce mi-a plăcut pentru că este cinstit. Se întâmplă fix ce te aștepți să se întâmple.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *